Patili dostlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışmalarına devam eden Nestlé Purina PetCare, evcil hayvanlar için teknoloji ve girişimleri destekliyor. EU-Startups Summit kapsamında gerçekleştirilen yarışma ile hayvan dostu projeler ödüllendirilecek. Nestlé Purina Lab sponsorluğunda bu yıl 12-13 Mayıs tarihleri arasında Barselona’da gerçekleştirilecek etkinliğin son başvuru tarihi 18 Şubat. 

 

Teknolojik yenilikler insanlar için olduğu kadar patili dostlarımız için de oldukça önemli ve bu alanda da yeni teknolojiler ve girişimler artmaya devam ediyor. Tüm dünyada hızlı şekilde gelişen evcil hayvan teknolojileri bu yıl 12-13 Mayıs tarihlerinde Barselona’da gerçekleşecek EU-Startups Summit etkinliğinde tanıtılacak. Néstle Purina Lab tarafından desteklenen etkinlikte, patili dostlarımız için geliştirilen son teknoloji ürünler ve girişimler sahne alacak.

 

Avrupa’nın en ilham veren girişimci ve yatırımcılarının katılacağı etkinlik, geliştirilebilecek yeni girişim ve teknoloji fikirlerine de kapılarını açıyor. Evcil hayvanlar için geliştirdiğiniz teknoloji ya da girişimle siz de 18 Şubat tarihine kadar Unleashed Pet Tech Corner (typeform) adresindeki formu doldurarak yarışmaya katılabilirsiniz.

 

Seçilecek 8 projenin sahibi Barselona’da gerçekleşecek etkinliğe iki ücretsiz bilet kazanma hakkı elde ederken düzenlenecek özel oturumda yatırımcılarla bir araya gelebilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı