PUBG Mobile 9. sezon yakın zamanda yayınlanan yeni güncellemeyle birlikte başladı. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte bir sonraki sezon ile ilgili bilgiler de ortaya çıktı. PUBG Mobile 10. sezon başlangıç tarihi için kasım ayının ilk haftası işaret ediliyor.

PUBG Mobile 10. sezon için tarih açıklandı

Google Play 2018 Ödüller’inde 2018 yılının En İyi Oyun, En Sevilen Fan Oyunu ve En Rekabetçi Oyun ödüllerini alan PUBG Mobile, Altın Joystick Ödülü’nde ise 2018 yılının En İyi Mobil Oyunu ödülünü aldı.

9. sezonu kısa süre önce başlayan PUBG Mobile‘ın bu sezonu 7 Kasım günü sona erecek. PUBG Mobile 10. sezon da hemen sonrasında başlayacak. Yeni modlarını tanıtan PUBG Mobile’den yeni sezondaki en büyük beklenti Erangel 2.0 haritasını devreye alması.

PUBG Mobile 0.15.0 güncellemesi ile yayınlanacak olan yenilikler de yakın zaman önce netlik kazanmıştı. Resmi hesaptan atılan tweet ile Yük Modu’nun geleceği açıklandı. Bu modun gelmesi de tahminlere göre 10. sezonu bulacak.

9. sezon güncellemesinin 12 Eylül günü yayınlandığını, Android için 124 MB, iOS için ise 140 MB büyüklüğünde olduğunu belirtelim.

Yeni sezon ile birlikte gelecek modlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki haberimize tıklayabilirsiniz.

Kaynak: https://shiftdelete.net/pubg-mobile-10-sezon-tarihi-ortaya-cikti