İklimlendirme sektörünün köklü isimlerinden Form Endüstri Ürünleri, sunduğu çözümlerle projelere değer katmaya devam ediyor. Sağlıklı iklimlendirme sistemlerinin öneminin her geçen gün arttığı bu dönemde, Sakarya Şehir Hastanesi’nin iklimlendirme için tercihi Form ürün gamında yer alan Clivet Santrifüj Chiller oldu.

Form, geniş ürün yelpazesi ve 57 yıllık sektör tecrübesiyle, Sakarya Şehir Hastanesi’nin iklimlendirme ihtiyacına Clivet Santrifüj Chiller ile çözüm sunuyor.

Tüm sağlık ihtiyaçlarını ileri teknolojiyle donatılan tek bir kampüs içerisinde karşılayacak olan Sakarya Şehir Hastanesi, 283.504 m²’lik alanda 1000 yatak kapasitesi ile hizmet verecek. 4 ayrı hastanenin birleşiminden oluşacak bu hastane, sağlıklı iklimlendirme adına Form güvenceli Clivet Santrifüj Soğutma Grupları’nı tercih ediyor. 

Form Endüstri Ürünleri’nin ürün gamında yer alan ve 20’den fazla patente sahip olan Clivet Santrifüj Soğutma Grupları, yüksek soğutma kapasitesi ve verimlilik değerleri ile işletmelerin tercihi oluyor. 

Patentli iki kademeli kompresör ve Back to Back Impeller dizayn özelliklerine sahip Clivet Santrifüj Soğutma Grupları, ergonomik tasarımı ve daha az hareketli parçasıyla, uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. İki kademeli sıkıştırma çevrimi ile enerji verimliliğini yüzde 6 arttırıyor ve tek kademeli kompresörlü modellerine kıyasla, işletme masraflarını azaltıyor. Cihazın motor yapısında bulunan çift kat ses geçirmez izolasyon, optimize edilmiş pervane ve tünel tasarımı ile hastane gibi hassas ortamlarda kullanıma uygunluğuyla öne çıkıyor. 

Bununla birlikte üründe kullanılan çevre dostu R 134A gazı, daha az soğutucu şarjı gerektiren yapısıyla yüksek enerji verimliliği sağlıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı