Onur ve Zafer-Hasat ve Günleri kapsamında Saray Belediyesi piyano, gitar ve ritim atölyelerinde eğitim gören çocuklar, çarşamba günü Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde muhteşem bir konsere imza attı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU
Saray Belediyesi Yaz Atölyeleri’nde piyano, gitar ve ritim branşlarında eğitim gören öğrenciler, 24 Ağustos Çarşamba günü Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde konser gerçekleştirdi. Konsere Saray Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Ünal, Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arif Naci Öngören ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AYAKTA ALKIŞLANDI
Yaz Atölyelerinde piyano, gitar ve ritim dallarında eğitim gören çocuklar eğitmenleri Doğanay Temurkan, Salih Demirci ve Volkan Turan koordinatörlüğünde muhteşem bir konsere imza attı. Ünlü bestekarların klasik eserleri ile izleyenleri büyüleyen piyano öğrencileri, büyük alkış aldı. Birbirinden güzel şarkıları seslendiren gitar ve ses eğitimi öğrencileri kulakların pasını silerken, ritim atölyesi de konsere renk kattı. İzleyenlerden tam not alan öğrenciler ayakta alkışlandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı