Hediyeleşme algısına yeni bir soluk getiren ve yeni nesil hediye anlayışını geniş kitlelere yayan Popile, ünlü isimlerle anlaşmaya devam ediyor. Platforma katılan ünlü isimler kervanına Serdar Ortaç, Ömür Gedik ve Ibrahima Yattara da katıldı.

 

Ünlü isimlerle iletişim kurmanın ve onlardan mesaj almanın en pratik yolunu sunan Popile, her geçen gün kadrosuna eklenen yeni isimlerle daha da güçleniyor. Çarpıcı ve unutulmaz bir sürpriz hazırlamak isteyenleri özel videolar aracılığıyla doğum günü, yıl dönümü ve iş tebriği gibi konularda ünlülerin mesajlarıyla buluşturan Popile, bunu da kadrosundaki ünlü isimlerin popülaritesi ve gücünden faydalanarak başarıyor. 

 

Aldığı her siparişte kendi payının bir kısmını anlaşmalı olduğu sivil toplum kuruluşlarına bağışlayan yeni nesil hediye platformunun paylaşım gücü, kadrosuna yeni katılan Serdar OrtaçÖmür Gedik, ve Ibrahima Yattara gibi ünlülerle daha da artıyor.

 

Ünlülerin Gücü, Popile’nin Gücü

 

2020 yılının son günlerinde kullanıma açılan ve ilk günden bu yana yeni nesil hediye almak için birçok kişinin ilgi odağı haline gelen Popile, kısa sürede kadrosunu pek çok ünlü isimle güçlendirmeye de devam ediyor. Yer aldıkları projeler ve yaptıkları çalışmalarla geniş hayran kitlesine ulaşan ünlüleri göz alıcı kadrosuna ekleyen Popile, en özel günleri daha anlamlı kılıyor. Daha önce birçok ünlü ismin yer aldığı Popile’ye popülaritesi çok yüksek isimlerin katılması da platformu her geçen gün daha çok tercih edilen hediye platformuna dönüştürüyor.

 

“Popile”de Kimler Yok ki?

 

Sevdiklerinin en değerli ve unutulmaz günlerini farklı bir hediye ile taçlandırmak isteyenler, ünlülerden kişiye özel video sunan Popile ile çarpıcı bir hediye alternatifi oluşturabilir.

Platformda her geçen gün sayıları daha fazla artan ünlü isimler arasında eski futbolcu Abdülkerim Yılmaz, oyuncu Abidin Yerebakan, oyuncu Alper Kul, içerik üreticisi Ardahan Uzkanbaş, influencer Arif Sevimli, sanatçı Aslı Hünel, futbolcu Aycan Yanaç, oyuncu Bahar Şahin, influencer Bilge Su Işık, sanatçı Bülent Serttaş, radyo programcısı Cem Arslan, oyuncu Çetin Altay, müzisyen Ferman Toprak, oyuncu Hakan Ural, eski futbolcu Ibrahima Yattara, oyuncu İlker Aksum, gazeteci Ömür Gedik, TV sunucusu Özlem Yıldız, eski milli kaleci Rüştü Reçber, köşe yazarı ve TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, futbolcu Sercan Yıldırım, müzisyen Serdar Ortaç, eski futbolcu Serhat Akın, oyuncu Serkan Şengül, futbol yorumcusu Sinan Engin, oyuncu Şafak Sezer, influencer Taklitman TV, oyuncu Yosi Mizrahi şarkıcı Yasin Obuz ve oyuncu Yavuz Seçkin bulunuyor.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı