Vinov, KOBİ’lerin finansal sorunlarına yeni bir çözüm sunuyor

Türkiye’nin önde gelen danışmanlık şirketi Sistem Global, VakıfBank ile yeni bir iş birliğine imza attı. Finansal süreç yönetimi için VakıfBank’ın yeni nesil tahsilat ve ödeme ürünü olan Vinov’u kullandığını duyuran Sistem Global, bu iş birliği ile paydaşlarını, müşterileri ve KOBİ’leri yeni bir finansal yönetim biçimi ile tanıştırmayı hedefliyor.

Ar-Ge, teknoloji ve inovasyon alanlarında farklı sektörlerden birçok firmaya hizmet veren Sistem Global, Türkiye’nin öncü kurumlarıyla gerçekleştirdiği iş birliklerine devam ediyor. Sistem Global, VakıfBank’ın ihtiyaç duyulduğu anda nakit ihtiyacını gideren ve dijital ortamda 7/24 kullanılabilen yeni ürünü Vinov ile yeni bir finansal ekosistemde ilerliyor. VakıfBank’ın hem bireysel kullanıcılar hem de şirketler için ileri tarihli ödemelere garanti sağlayan Vinov uygulamasını kullanan Sistem Global, özellikle KOBİ’lere finansal olarak fayda sağlamayı ve operasyonel süreçlerini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Nakit yönetimine hız, güven ve esneklik sağlıyor

KOBİ’lerden en kurumsal şirketlere kadar tüm müşteri tipleri arasında eş zamanlı olarak kullanılabilen Vinov, günlük ekonominin önemli bir parçası olan borç alacak süreçlerine güven, kolaylık ve hız kazandırıyor. Vinov, işletmelere likiditeye erişim kolaylığı sağlarken, tahsilat ve ödemeler arasındaki vade uyumsuzluğu kaynaklı sorunların önüne geçerek, ödemelerde kredi avantajından faydalanabilecekleri bir sistem sunuyor. Vinov; bireysel, KOBİ, ticari, perakende ve kurumsal olmak üzere birçok sektörden kuruma çek, senet, kredi kartı ve tedarikçi finansmanı gibi alanlarda avantaj sağlıyor.

İş birliği kapsamında görüşlerini paylaşan Sistem Global Vergi ve Finansal Yönetim Danışmanlığı Başkanı Ülkü Şengül; “Yenilikçi dijital çözümlerimiz ile müşterilerimize katma değerli hizmet sunarken, tüm iş birliklerimizi de teknoloji ve inovasyon odağında gerçekleştiriyoruz. Geleneksel bankacılık yöntemlerine alternatif olarak geliştirilen ve ileri vadeli Türk Lirası ödemelerde VakıfBank garantisi sunan Vinov, gerek büyük ölçekli gerekse küçük ölçekli şirketlere esneklik ve kolaylık sağlıyor. Vinov’un özellikle bu zorlu ekonomik dönemde iş birliğinde olduğumuz KOBİ’lerin finans akışlarını verimli bir şekilde yürütebilmelerine önemli bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Sistem Global olarak, bankacılık deneyimiyle kaliteli ve inovatif çözümler geliştiren VakıfBank ile yapmış olduğumuz iş birliğinden mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı