Türkiye Değişim Partisi (TDP) Kırklareli İl Başkanı Birol Haker,” Çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi.

Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilen Birinci Olağan kongrede Sarıgül, 635 oyun tamamını alarak tekrar Genel Başkan oldu.

Kurultay sonrası açıklamalarda bulunan Türkiye Değişim Partisi (TDP) Kırklareli İl Başkanı Birol Haker, “Öncelikle gerçekleştirilen kurultayın herkese hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Genel başkanımız sayın Mustafa Sarıgül geçerli oyların tamamını alarak yeniden genel başkanlığa seçilmiştir. Bundan sonraki süreçte bizlerde il bazında çalışmalarımızı hızlandıracağız. Seçime hazırlanacağız. Türkiye’yi parti olarak değiştirirken, ilimizde de değişikliğin öncüsü olmakta kararlıyız. Ülkemizin içinde bulunduğu bu durumdan kurtulması iççin var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Haker ayrıca, “Türkiye Değişim Partisi 1.Olağan Kurultayında listelere, Erdem BODUR  (PM) Parti Meclisine ve Ali ÜSTÜN (YDK) Yüksek Disiplin kuruluna seçilmiştir. Ben İl Başkanı olarak, kendilerine bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum. Partimize ve KIRKLARELİ' mize Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı