Güney Asya esintilerini benzersiz bir şekilde dünyaya sunan başarılı rapçi Tesher ve ödillü şarkıcı/söz yazarı Jason Derulo bir araya geliyor. İkili, Tesher’ın TikTok ve Instagram’da patlayan global hiti “Jalebi Baby”yi tekrar yorumluyor. “Jalebi Baby”nin 2020’de çıkan, İngilizce ve Pencapça sözlerden oluşan orijinal versiyonu akılda kalıcı nakaratıyla 100 milyondan fazla dinlenmişti. Sosyal medya platformlarında ülkemizde de büyük ilgi görerek hit olan “Jalebi Baby”nin Jason Derulo remix’ini kaçırmayın!

 

Barbara Pravi – Voilà 

 

Besteci, söz yazarı ve aynı zamanda şarkıcı kişiliğiyle ön plana çıkan yetenekli sanatçı Barbara Pravi, “Voila” ile bu sene Rotterdam’da düzenlenen Eurovision yarışmasında ikinciliği kazandı! Kendini kadın haklarına adayan sanatçı uyarlamalarıyla Uluslararası Kadın Haklı Günü’nde tanınırlığını arttırmıştı.

 

The Weeknd – Billboard Müzik Ödülleri

 

Pop ve R&B yıldızı The Weeknd, 23 Mayıs Pazar günü Los Angeles'taki Billboard Müzik Ödülleri'nde birinci oldu. Başarılı sanatçı 10 ödül kazanarak kariyerindeki Billboard Müzik Ödülleri sayısını iki katından fazla arttırdı. Öncesinde de 9 ödül kazanan The Weeknd toplamda 19 ödülüyle Billboard Müzik Ödüllerinin tüm zamanların kazananları listesinde beşinci sırada yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı