Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, dizi tutkunlarına özel macera, aksiyon ve komedi türünde pek çok içeriği yıl boyunca izleyicisiyle buluşturuyor. Dizi keyfini bir üst seviyeye taşıyacak uluslararası yapımlar “Tivibu Dizi Klasörü”nde bu aydan itibaren yerini alırken platformda gişe yapımları ve belgeseller de ekrana getiriliyor. 

 

Türk Telekom’un, yenilikçi hizmet anlayışıyla hayata geçirdiği dijital televizyon platformu Tivibu, yeni yıla dizi tutkunlarına özel birbirinden farklı türde yapımla başladı. Tivibu Dizi Klasörü’ne geçtiğimiz aylarda eklenen “Smother”, “The White Princess”, “Manhattan (2014)” ve “Endeavour” adlı yapımlar Tivibu’da ilgiyle karşılanmaya devam ediyor. 

 

Tivibu Dizi Klasörü’ne zenginlik katan yapımlar

 

“For Life”, “L.A.'s Finest”, “Counterpart”, “Carter”, “United We Fall” gibi farklı türdeki yabancı diziler 15 Ocak’ta Tivibu Dizi Klasörü’nde yerini alacak. Seyircilerden tam not alan “Justified” ve “Helix” serileri ise 30 Ocak’ta izleyiciyle buluşacak.

 

Bir özgürlük mücadelesi: ‘For Life

 

Dizi tutkunlarının merakla beklediği “For Life” 15 Ocak’ta Tivibu ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. 

 

AAFCA’da (The African American Film Critics Association) en iyi drama dizi ödülünü alan yapım “For Life”, Aaron Wallace’ın özgürlük mücadelesini konu alıyor. Isaac Wright Jr.’ın hayatından esinlenilen yapım, haksız yere müebbet hapse mahkûm edilmiş kahramanımızın özgürlüğüne kavuşabilmek için avukat olmaya karar vermesi ile başlıyor. ABD hukuk sistemini eleştiren seri, ABD’de ezilen kesimin bir yansıması niteliği taşıyor.

 

Pandemi etkileri devam ederken: ‘Helix’

 

Tüm insanlığı yok edebilecek bir hastalık ve çok daha fazlası… “Helix”, Kuzey Kutubu’nda bulunan bir araştırma tesisinde insanlık için tam bir felaket olacak potansiyel bir salgını önlemeye çalışan bilim insanlarını konu alıyor. Başrollerini Billy Campbell ve Hiroyuki Sanada’nın paylaştığı bilim-kurgu, korku ve dram türlerindeki Helix Tivibu seyircilerinin karşısına çıkıyor.

 

İzleyenlerin içini ısıtacak bir sitkom: ‘United We Fall’

 

İki kız çocuğu sahibi Jo ve Bill, ailelerinin farklılıklarına rağmen bir arada kalabilmiştir. Ancak ailenin büyükannesi, Jo ve Bill’in yanına taşınınca tüm düzen altüst olur. Baş rollerinde Will Sasso ve Christina Vidal Mitchell’ın bulunduğu aile, komedi türlerinde bir sitkom olan “United We Fall” Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu’da yer alıyor. 

Tivibu belgesel kuşağına devam ediyor

Belgesel konusunda da seyircisini yarı yolda bırakmayan Tivibu, Sinema 1001’de Pazartesi günleri 22:00 da “Baraka”, “Samsara” ve “İnsan” belgeselleriyle Kült Filmler Belgesel Kuşağı’na devam ediyor.

Büyüleyici bir belgesel: ‘Samsara

Sanskrit kökenli modern dillerde ‘dünya’ anlamına gelen Samsara, 4 yılda 25 farklı ülkenin yaklaşık 100 farklı bölgesinde çekildi. Kutsal mekanlar, endüstri merkezleri, doğal güzellikler ve felakete uğramış bölgeleri ziyaret ederek kameraya alan yönetmen Ron Fricke, izleyicilerine görsel bir şölen sunuyor.  

Gerçek zamanın ötesinde bir film: ‘TENET

Zaman yolculuğu değil, zamanı “evirme” olarak tanımlanan bir yetenek… Zamana karşı olan bu savaşta kahramanımız dünyayı kurtarmaya çalışıyor.

Christopher Nolan’ın sıradışı tarzını yeniden kanıtladığı bilimkurgu-aksiyon türlerindeki TENET, Tivibu ile sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki ve Kenneth Branagh gibi yıldızların önemli roller üstlendiği TENET, izleyenleri farklı bir zaman algısına sürükleyecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı