Tüm dünyada 21-22 Haziran’da kutlanacak olan Amazon Prime Day boyunca, geçtiğimiz yılki Prime Day’e göre çok daha fazla indirim ve eğlence içeriği Prime üyelerinin beğenisine sunulacak.
 

 Türkiye'deki Prime üyeleri, bu akşam en sevdikleri yayıncılar wtcN ve Kendine Müzisyen'in Prime üyelerine özel fırsatlarla dolu yorumlarıyla Prime Gaming Live Ultimate Crown: Fire and Ice Edition şovunun keyfini çıkarabilecekler.
 

Prime Day boyunca Prime üyeleri, oyun ve teknoloji ekipmanları da dâhil her kategoriden binlerce muhteşem fırsattan yararlanırken, Prime Gaming aracılığıyla ücretsiz oyunlar, oyun deneyimini artıran harika oyun içerikleri, ücretsiz Twitch.tv  kanalı aboneliği ve çok daha fazla ayrıcalıktan faydalanmaya da devam edecek.
 

İSTANBUL, 17.06.2020 – Amazon’un dünyaca ünlü alışveriş etkinliği Prime Day, bu yıl Türkiye’de 21-22 Haziran tarihlerinde gerçekleşiyor. Amazon Türkiye bu yıl Prime Day’i, iki gün boyunca Prime üyelerine özel tüm kategorilerde sunulacak binlerce müthiş indirim ve fırsatın yanı sıra Prime Gaming Show Ultimate Crown: Fire and Ice Edition’ın popüler yayıncılar Ferit Karakaya (wtcN) ve Kemal Can Parlak (Kendine Müzisyen)’ın yorumlarıyla renklendireceği iki saatlik özel yayını ile kutluyor. Bugün saat 21.00’de wtcN’in Twitch kanalı twitch.tv/wtcn üzerinden canlı yayınlanacak etkinlikte Twitch Elçisi Tyler Oakley, ünlü yayıncı Cupahnoodle, Ginman ve NCAA Ulusal Şampiyonu ve Yılın PAC-12 Sporcusu Peng Peng Lee, Brandon Broady sunuculuğunda Ultimate Crown’u kazanmak için hararetli penaltılar ve havalı kurtarışlar eşliğinde mücadele edecekler. Etkinlik boyunca Prime üyeleri, HP, Lenovo, LG, Asus ve daha birçok prestijli markanın oyun ürünlerinde de harika fırsatlardan haberdar olup bu ürünleri satın alabilecekler. Yayınla ilgili daha fazla bilgiye amazon.com.tr/UltimateCrown adresinden ulaşılabiliyor.
 

Prime Day boyunca Prime üyeleri, Amazon Prime Gaming aracılığıyla birçok ücretsiz, üyelere özel oyun içeriğinin tadını çıkarmaya devam ederken, 21-22 Haziran’da oyun bilgisayarları, konsollar, kulaklıklar, hoparlörler, klavyeler de dâhil her kategoriden binlerce popüler üründe müthiş indirim ve fırsatlara amazon.com.tr/primeday adresinden ulaşabiliyor. Prime üyeleri ayrıca, Haziran ayına özel Battlefield 4 oyununa da ücretsiz sahip olabiliyor ve Grand Theft Auto Online, Red Dead Online, Apex Legends, EA Sports FIFA 21, League of Legends ve 20’den fazla popüler bilgisayar, konsol ve mobil oyunda geçerli, yüzlerce lira değerinde oyun içi içeriğe ücretsiz erişim sağlayabiliyor. Prime Gaming’in ücretsiz oyun içi içerik ve bilgisayar oyunu seçkisi her ay eklenen yeni öğeler ve oyunlarla yenileniyor ve genişliyor.
 

Prime üyeliği üyelere, sonsuza denk saklayabilecekleri ücretsiz indirilebilir oyunlar, popüler oyunlarda kullanabilecekleri seviye atlatma, kıyafet ve kaplama gibi karakter yükseltmeleri ve Twitch üzerinden diledikleri bir yayıncının kanalına 30 gün boyunca ücretsiz abonelik gibi ayrıcalıklar da sunuyor.
 

Amazon Prime üyeleri, Prime üyeliği kapsamında Prime Gaming ayrıcalıkları, bedava ve hızlı kargo, üyelere özel fırsatlar ile Prime Video üzerinden aralarında “Tom Clancy’s Without Remorse”, “Solos”, “Underground Railroad”, “P!NK: All I Know So Far” gibi birçok Amazon Originals içeriğinin de bulunduğu özel bir dizi ve film seçkisine de erişim sağlayabiliyor.
 

Eğer hala Prime üyesi değilseniz, Amazon Prime’a ayda sadece ₺7,90 karşılığında üye olabilir ve amazon.com.tr/prime adresini ziyaret ederek 30 günlük ücretsiz deneme süresinden faydalanabilirsiniz.

 

Oyun keyfinizi katlayacak Prime Day fırsatları (21 – 22 Haziran)

  • Sony PlayStation 5 Konsol 7.499 TL 
  • Sony PlayStation 5 Dijital Sürüm 5.999 TL
  • HP bilgisayarlarda 30'a varan indirim
  • Lenovo bilgisayar ve tabletlerde 30'a varan indirim
  • Lenovo klavye ve kulaklıklarda 30'a varan indirim
  • MSI Bilgisayarlarda 20'ye varan indirim
  • Acer, Lenovo, Viewsonic marka ürünlerde ve seçili ASUS monitörlerde kaçırılmayacak fırsatlar

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı