Dünyanın birçok ülkesinden 150’den fazla ünlü konuşmacının, pazarlamanın geleceğine ışık tutacağı Global Marketing Summit 2021’de hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 19-22 Ekim 2021 tarihlerinde dijital bir platform üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek olan ve pazarlama sektörünün duayen isimlerinin katılacağı zirvenin, bir de edebiyat dünyasından konuğu var…  Dünyaca ünlü ödüllü yazar Amin Maalouf, Global Marketing Summit 2021’de geçmişin izini sürerken, geleceği, beklentilerini ve yaratıcılığını besleyen kaynakları konuşacak.

 

19-22 Ekim 2021 tarihlerinde ‘Pazarlamanın Geleceği’ ana teması ile düzenlenecek olan Global Marketing Summit 2021 Zirvesi’nin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.   Uluslararası arenada başarıları ile konuşulan 150’den fazla liderlerin, 85’ten fazla oturumda konuşmacı olacağı ve ülkemizden de değerli isimlerin katılacağı zirveye, dünyaca ünlü ödüllü yazar Amin Maalouf da konuk oluyor. Maalouf, toplumsal bakış açısı ve yaratıcı kurguları ile Global Marketing Summit 2021’de edebiyat dünyasından iş dünyasına yeni bir soluk getirecek.

 

Bugüne kadar yapılmış en geniş kapsamlı ve en üst düzey katılımlı uluslararası platform olacak olan Zirve’de değerli fikirleri ile yer alacak olan yazar Amin Maalouf, geçmişin izini sürerken, geleceği ve beklentilerini sevenleri ile paylaşacak.  ‘‘İnsan geçmişin yok olması karşısında kolay avunur; asıl kaldırılamayan, geleceğin yok olmasıdır.’’ diyen Maalouf, düşünce serüvenimize başka bir boyut katacak ve dünyanın farklı yerlerindeki insanlara ses olacak. Yaratıcılığını besleyen kaynakları da Zirve’de izleyenlerle paylaşacak olan ünlü yazar, Global Marketing Summit 2021’in ilgi çekecek isimleri arasında yer alıyor.

 Amin Maalouf hakkında

Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta dünyaya gelen Amin Maalouf, Lübnan’da büyür. Ülkesinde çıkan iç savaş ile Fransa’ya göç eder. Bu zaman zarfında pek çok ülkeyi gezer, farklı kültürlerle tanışır. Kitaplarında farklılıklardan çıkan çatışmalara, bunun tarihsel gerçeklerle ve kurgusal karakterlerle çözümlenişlerine değinir. Kitapları yüzlerce dile çevrilen ve ülkemizde Yapı Kredi Yayınları tarafından yayımlanan ünlü yazar, İlk romanı ‘‘Afrikalı Leo’’ ile Fransa’nın en önemli edebiyat ödüllerinden olan Goncourt’da Fransız-Arap Dostluk Ödülü’nü almaya hak kazanır. ‘‘Semerkant’’, ‘‘Doğunun Limanları’’, ‘‘Tanios Kayası’’, ‘‘Uygarlıkların Batışı’’ ve ‘‘Çivisi Çıkmış Dünya’’ ve daha birçok uluslararası ses getiren romanı edebiyat dünyasına kazandıran yazar, geçtiğimiz yıl yayımlanan fütüristik temelli son eseri ‘Empedokles’in Dostları’ ile sonu gelmekte olan bir insanlığın kaderini değiştirebilecek bir üst toplumun dünyaya umudu getirip getiremeyeceğini işler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı