Sadece güzel günlerde değil, zor zamanlarda da müşterilerinin yanında olan VakıfBank, müşterilerinden sağladığı güveni “Daima seninle” diyerek pekiştiriyor. VakıfBank’ın yeni mottosu “Daima seninle”, bu defa Bülent İnal’ın oğluna rehberlik ettiği imaj filmiyle karşımızda.

‘Halden anlama’ ile başlayan ve ‘Yanındaki güç’ ile devam eden VakıfBank’ın müşterileriyle birlikte yazdığı başarı yolculuğunda yeni bir kilometre taşı daha geride kalıyor. İşinin odağına müşterilerini koyan VakıfBank, “Daima seninle” sloganı ile tüm zamanları kapsamak, toplumun tüm kesimlerine konuşmak ve iyi-kötü her koşulda müşterilerinin yanında olacağının garantisini vermek istiyor.

VakıfBank, “Daima seninle” diyerek mega projelerden KOBİ’lere, çiftçiden sporcuya toplumun her kesimini kapsadığını bir kez daha vurguluyor ve desteklerin kesintisiz süreceği anlatılıyor. VakıfBank, yeni mottosunu yeni reklam filminde baba-oğul ilişkisiyle aktarıyor.Filmde, katıksız samimiyet izleyiciye yansıtılıyor ve bu ilişkide babanın evladını hayata karşı motive eden rolünden esinleniyor. Reklam filminin başrolünde yine marka yüzü Bülent İnal var. 100’e yakın personelin pandemi sürecine uygun tedbirleri gözeterek çalıştığı reklam filmi Papillon İstanbul imzası taşıyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)