Uzun süredir gündemden düşmeyen ve ekran tasarımı ile rakip tanımayan Vivo NEX 3 5G tanıtıldı. Rakip tanımayan diyoruz, zira Vivo’ya göre amiral gemisinin 6.89 inç büyüklüğündeki ekranı yüzde 99.6 ekran / kasa oranı sunuyor.

Vivo tarafından Waterfall FullView Display olarak adlandırılan ve 2560×1080 piksel çözünürlük sunan bu Super AMOLED ekran, 90 derece kavisli kenarlara sahip. Yüksek ekran/kasa oranına ulaşılabilmesini sağlayan detay tam olarak bu.

Vivo NEX 3 5G özellikleri ve fiyatı

Kavisli ekrana geçiş yapıldığı için fiziksel tuşlara veda edildi. Touch Sense olarak adlandırılan özellik, titreşimli geri bildirim ile fiziksel tuşları simüle ediyor.

Snapdragon 855 Plus işlemciden güç alan telefon, 8 GB ve 12 GB RAM ile gelirken, 256 GB depolama alanına sahip. Vivo X27 Pro ile aynı mekanizma kullanılırken, 16 Megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya yer veriliyor.

Cihazın arka tarafında 64 Megapiksel çözünürlüğünde Samsung ISOCELL Bright GW1 ana kamera yer alıyor. Bu kameraya 13 Megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı ve telefoto kameralar eşlik ediyor.

Vivo NEX 3 5G fiyatı

44W hızlı şarj desteğine sahip olan telefon, 4500 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor. 641 dolar başlangıç fiyatına sahip olan telefonun, 5G destekli modelini satın almak isteyenlerin 810 dolar ödemesi gerekiyor.

Kaynak: https://shiftdelete.net/vivo-nex-3-5g-ozellikleri-ve-fiyati