Yapı Kredi bomontiada “HAPPENIN’ with you” konser serisi, 2 Mayıs Salı akşamı üç genç sanatçıdan oluşan “Bosphorus Trio”yu konuk ediyor. 3 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.30’da ise TuzBiber komedyenlerinin 15’er dakika sahne aldığı 6’lı şov b-sahne’de olacak.

Yapı Kredi bomontiada, Duende Global’in katkılarıyla b-sahne’de gerçekleştirdiği “HAPPENIN’ with you” konser serisine, Türk bestecilerin yanında klasik trio repertuarının köklü eserlerine de yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefleyen Bosphorus Trio ile devam ediyor. Keman, çello ve piyano için yazılmış geniş bir oda müziği repertuarına yeni bir soluk getirip dinleyiciyle buluşturmak için bir araya gelen Özgecan Günöz, Çağlayan Çetin ve Özgür Ünaldı, konserde W.A. Mozart’ın KV 502 eser sayılı piyano üçlüsü ile Rus besteci A. Arensky’nin 1 numaralı piyano üçlüsünü seslendirecek. 

Orkestra şefi ve besteci Murat Cem Orhan ise konser boyunca klasik müziğin dönemsel özellikleri, besteciler ve çalgılar ile ilgili hikayeler aracılığıyla izleyiciler ve sanatçılar arasında samimi ve keyifli bir söyleşi ortamı yaratacak

Yapı Kredi bomontiada b-sahne, 3 Mayıs Çarşamba akşamı saat:20.30’da ise bağımsız komedyenlerin bir araya getiren TuzBiber’in en iyi 6 komedyeninin 15’er dakika sahne aldığı “TuzBiber 6’lı” şova ev sahipliği yapacak. 

Etkinlik biletlerine Mobilet’ten ulaşılabilir. 18 yaş sınırı vardır. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı