Köpek filminde ünlü oyuncu Salih Bademci ile başrol oynayan transeksüel oyuncu Çağla Akalın, ünlü sanatçı Yıldız Tilbe’yi çok kızdırdı.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Tik Tok’ta patlayan “Al Sana 14 Şubat” şarkısı yazan ve yazdığı sözlere Yıldız Tilbe’nin “Kandıramazsın Beni” isimli şarkısının müziğini izinsiz kullanan transeksüel oyuncu Çağla Akalın, Tilbe’yi sinirlendirince üzüntüden mide kanaması geçirdi.

BÜLENT ERSOY ARADI!

MESAM’ın avukatları tarafından aranan Akalın’a 3 günlük süre verildi ve klibin kaldırılması istendi. Kötü haberi ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu. Diva Bülent Ersoy’un da Akalın’ı aradığını söyleyen Akay, “Çağla Akalın, Yıldız Tilbe’nin sinirlenmesine çok üzüldü ve emek hırsızlığı konumuna düştüğünü düşünerek, yaşadığı büyük üzüntü ile mide kanaması geçirdi. Ancak durumu fark edemeyen Akalın, hastaneye zor yetiştirildi ve ölümden döndü. Hastanede daha önce kalp büyümesi sorunu olduğunu da öğrendi. Midesindeki sorun kalbini tetikleyince anjiyo oldu ve ameliyat kararı verildi. Çağla Akalın şimdi Şişli Etfal kardiyoloji bölümünde yatıyor ve ameliyatla kalp kapakçığı değişecek.” ifadelerini kullandı.

Onur Akay’a konuşan Çağla Akalın ise ameliyata girmeden önce Yıldız Tilbe’den helallik istedi. Akalın, “10 yılı aşkın süredir ülkemde yaşayan tüm canlıların savunucusu olarak bilinirken, böyle bie olaydan ötürü istemetyerek emek hırsızı gibi gözükmek beni çok üzdü. Bu da mide kanamasına ve ardından kalp kapağı rahatsızlığı sorununa neden oldu. Yıldız Tilbe’yi sevmeyi bırak, âşık bir insanken ona bunu yaptığım için ondan binlerce kez özür diliyorum. Umarım hakkını helal eder.” ifadelerini kullandı.

Onur Akay yazısında, “Yıldız Tilbe’ye daha önceki bir dönemde bestesini okumak istediğini söyleyen Akalın, Tilbe’den “Eski bestelerimden okuyabilirsin ama yeni beste yok” cevabını almıştı. Akalın da beste eski olduğu için izin alma gereği duymadan stüdyoda çalışmasını hazırladı. Ancak, okumadan önce mutlaka bestecisinden muvafakatname alınması gerektiğini bilmiyordu ve üstüne üstlük bestecisine sormadan sözlerini de kendisi yazarak değiştirmişti.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı