PSM LOVES SUMMER: WARPAINT // 1 HAZİRAN // TURKCELL SAHNESİ // 21.30

 

Bu Yaz bir başka olacak! Amerikan bağımsız rock grubu Warpaint, 1 Haziran 2022’de PSM Loves Summer kapsamında Turkcell Sahnesi’nde sahne alacak! 

 

Emily Kokal, Theresa Wayman, Jenny Lee Lindberg ve Stella Mozgawa'dan oluşan Warpaint, 5 yıl sonra ilk kez Birleşik Krallık ve Avrupa’yı turlayacak! 2010 yılında Los Angeles’ta kurulan grup, küresel çapta büyük övgüler toplayan ilk albümleri ‘The Fool’ ile müzik dünyasına iddialı bir giriş yaptı. 

 

Art rock, psychedelic rock ve dream pop türlerinde üretimlerini sürdüren Warpaint’in iddialı yükselişi, 2014 yılında kendi isimlerini taşıyan ‘Warpaint’ ve 2016’da yayınladıkları üçüncü stüdyo albümleri ‘Heads Up’ ile devam etti. 

 

Cocteau Twins, Joni Mitchell ve Siouxsie ve Banshees gibi isimlerden ilham alan Warpaint, müziklerinde büyük hayranlık duydukları Kraftwerk, Depeche Mode ve Public Image Ltd gibi isimlerden beslendi. Grup ayrıca hip-hop'ı da üretimlerine yedirdi ve iki şarkıya en sevdikleri rapçilerin isimlerini verdiler: Biggy ve Dre.

 

Warpaint’in 1 Haziran 2022’de Zorlu PSM’de yaşatacağı bu müzikal şöleni sakın kaçırmayın!

 

Kapı Açılış: 20.00

Warpaint 21.30

 

Bilet Fiyatları: 363,00 TL

 

 

LOKALİZE: CAN OZAN // 1 HAZİRAN // 100 STUDIO // 21.00 

 

Canozan, 1 Haziran akşamı Zorlu PSM’nin sevilen serisi Lokalize kapsamında 100 Studio’da!

 

2017 yılında Deniz Tekin ile yaptığı Transatlantik şarkısıyla Spotify’da dinleyici kitlesi kazanmaya başlayan Canozan, 2018 yılında yayınladığı ‘Dolunay’ albümü ile müzik kariyerini kendi deyimiyle ciddileştirmeye başladı. 2017 yılından bu yana Zeynep Bastık, Sufle, Sedef Sebüktekin, Nova Norda, Damla Eker, Dolu Kadehi Ters Tut, Dilan Balkay, Batu Akdeniz, Melis Yelman, Beyza Doğuç, Senceylik, Yigit Seferoglu, Ne Jupiter, Ufuk Kevser ve Umut Döven gibi isimlerle ortak projelerde bulundu. 

 

Akustik, folk ezgilerinden Avrupai elektronik tınılara, herhangi bir müzik türüne kök salmayı reddeden Canozan, bunu maymun iştahlı olmasına bağlasa da bugüne kadar 100’den fazla şarkı yaparak Türkiye’de alternatif müzik sevdalısı dinleyici kitlesinin kalbini kazanmayı başardı.

 

Kapı Açılış: 20.00

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 99,00 TL

 

 

CEM EROĞLU STAND UP // 1 HAZİRAN // VESTEL AMFİ // 20.00 

 

Bu Yaz, Zorlu PSM’de beraberiz! Açık havada konserler, DJ setler, film gösterimleri, spor müsabakaları ve dahası, Yaz boyunca Vestel Amfi’de! Cem Eroğlu, “BişiDicem” isimli tek kişilik gösterisiyle 1 Haziran akşamı Vestel Amfi’de!

 

Kapı Açılış: 17.00

Etkinlik: 20.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 66,00 TL

 

 

ADİL YILDIRIM İLE İTİRAFLAR // 1 HAZİRAN // TOUCHÉ // 21.00

 

“Aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir” mottosuyla yaşadıklarını özetlerken, özel hayatında başına gelen olayları ve ilişkilerde gözlemlediği sahneleri kendine özgü anlatım diliyle aktaran Adil Yıldırım, 1 Haziran akşamı touché’de! 

 

Hikayelerini iki döneme ayıran Adil Yıldırım, ‘İlişki Koçu’ olmadan önce ve olduktan sonra başına gelenleri anlattığı keyifli programında Z Kuşağının ilişki anlayışından, evli çiftlerin çocuklarına isim bulma serüvenine; Eski Foça’da kendisine laf atan dondurmacıdan Napoli’de farkında olmadan bir mafya liderinin kızına aşık olma hikayesine kadar pek çok hikayesiyle sizlerle olacak. 

 

Kapı Açılış Saati: 19.30

Etkinlik Saati: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Giriş Fiyat: 110,00 TL

 

EVLİLİKTEN SAHNELER // 2 HAZİRAN // 100 STUDIO // 20.30

 

10. evlilik yıldönümlerini kutlamak üzere olan ideal eşler gibi görünen iki çocuk sahibi mutlu bir çiftin; bir çeşit sığınak olarak kurdukları evliliklerinin bazı dönemlerini yakından izleme fırsatını bulacak olan seyirci, bu çiftin sevgi, nefret, arzu, tekeşlilik, özgürlük, iletişimsizlik gibi kavramlarla mücadele edişlerini gözlemleyecek. Evlilikten Sahneler çoğu zaman kadın ve erkek kimliğinde önemli dönüşümlere yol açan ve onu biçimlendiren bir çerçeve haline gelen evliliği oyunun merkezine koyuyor. “İki insan bir ömür bir arada yaşayabilir mi?”, “Aile nedir?”, “Şefkat nedir?”, “Aşk nedir, ne değildir?” sorularına yanıt arayan Evlilikten Sahneler’de Ece Dizdar ve Öner Erkan’ın yanı sıra Kayhan Berkin, Pınar Göktaş ve Naz Buhşem de rol alıyor. Sinemanın ölümsüz isimlerinden Ingmar Bergman’ın kült filminden, ödüllü oyuncu ve yönetmen Kayhan Berkin rejisiyle sahneye uyarlanan Versus Tiyatro ve Zorlu PSM ortak yapımı Evlilikten Sahneler, 2 Haziran’da Zorlu PSM’de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Kapı Açılış: 20.00

Evlilikten Sahneler: 20.30

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 121,00 TL

2. Kategori Fiyat: 88,00 TL

Öğrenci Fiyat: 55,00 TL

 

 

KÜRKLÜ VENÜS // 3 HAZİRAN // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

 

“Siz ve ben ruhu keşfe çıkan iki maceraperestiz, insan doğasının sınırlarını genişletiyoruz.” Sacher Masoch’un Kürklü Venüs adlı romanını sahneye uyarlayan yazar-yönetmen Thomas Novachek, oyundaki Vanda Dunayev rolü için aradığı kadın oyuncuyu bulamamıştır. Seçmeler bitip herkes gittikten sonra Vanda Jordan adında esrarengiz bir oyuncu tiyatro salonuna gelir. Binlerce yıllık kadın-erkek ilişkisi üzerinden toplumsal cinsiyet meselesine, bireyin arzularının karanlık taraflarına ve insan doğasının sınırlarına doğru bir yolculuk başlar. Büyülü bir atmosfer içinde, oyun içinde oyun kurgusu ile yazılmış ve sürpriz finali ile dikkat çeken Kürklü Venüs’te oyuncular farklı karakterleri oynayarak rolden role girerler. Bu karakter değişimleri onları yüzleşilmesi gereken pek çok soruyla karşı karşıya bırakacaktır.

 

Kapı Açılış: 20.00

Etkinlik: 20.30

 

Bilet Fiyatları:   

Genel Satış: 154,00 TL

Öğrenci: 124,00 TL

Özel Erişim: 121,00 TL

 

NICK CURLY // 3 HAZİRAN // 100 STUDIO // 19.30

 

‘‘Melodic Techno’’ tarzındaki müziğiyle Ibiza ve Amsterdam başta olmak üzere dünyanın her yerinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Nick Curly, 3 Haziran Cuma gecesi Zorlu PSM sahnesinde! 

 

Alman DJ ve prodüktör, 2008’de elektronik müzik dünyasına adım attığından bu yana, kurduğu plak şirketi 8bit ile 10 seneyi aşkın süredir underground kültürü besleyen yetenekli müzisyenlerden biri olarak kabul görüyor.

 

Kapı Açılış:18.30

Etkinlik: 19.30

Bilet Fiyatları: 

Avantajlı Dönem: Öğrenci -150, 00 TL

Tam Fiyat: 180,00 TL

 

 

CEMRE YILMAZ QUINTET// 3 HAZİRAN // TOUCHÉ // 21.00

 

Uzun bir aradan sonra ilk defa Türkiye’de sahne almak için geri sayan Cemre Yılmaz, Almanya ve özellikle Baden-Württemberg caz camiasının önde gelen müzisyenlerinden oluşan Cemre Yılmaz Quintet, 3 Haziran akşamı touché’de.

 

Kapı Açılış Saati: 19.30

Etkinlik Saati: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: 99,00 TL

 

 

DUYGU SOYLU & BLACK DIAMOND BAND // 4 HAZİRAN // TOUCHÉ // 21.00

 

İlk albümü ‘Kara Elmas’ı Kenan Doğulu prodüktörlüğünde 24 Temmuz 2020'de dinleyicileriyle buluşturan Duygu Soylu, Duygu Soylu & Black Diamond Band ile 4 Haziran akşamı, yeniden touché’de!

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik Saati: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: 187,00 TL

 

 

THUGLIFE BACK 2 VESTEL AMFİ // 4 HAZİRAN // VESTEL AMFİ // 21.00 

 

Sevilen Thug Life parti serisi Vestel Amfi’de devam ediyor! 2018'de temelleri atılan, İstanbul’un en eğlenceli hip-hop parti serisi Thug Life, 4 Haziran akşamı orijinal kadrosuyla Vestel Amfi’de devam ediyor. Gorillaz, Kelis, Moby gibi isimlere yaptığı official remix'lerle ve albümleriyle tanınan Armageddon Turk'un kabinde olacağı gecenin açılışını DJ Sicies yapacak.

 

Kapı Açılış: 17.00

Etkinlik: 21:00

 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış Fiyat: 77,00 TL

 

 

PETER PAN VE VAROLMAYAN ÜLKE // 4-5-12-18-19 HAZİRAN // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 15.00 

 

Akbank Çocuk Tiyatrosu ve Zorlu PSM iş birliğiyle tiyatro sahnelerine kazandırılan Peter Pan ve Varolmayan Ülke, Haziran ayında da devam ediyor! Metin ve söz yazarlığını Mehmet Ergen’in üstlendiği müzikalin müziklerini Tuluğ Tırpan bestelerken koreografisini Beyhan Murphy üstlendi. 

 

Wendy her akşam kardeşlerine masallar anlatıp yataklarına yatırır. Ancak bu gece, farklı bir gecedir. Masalların büyümeyen çocuğu Peter Pan, koruyucu perisi Tinkerbell ile çıkagelir. Kahramanlarımız, peri tozunun da yardımıyla Varolmayan Ülke adında bir adaya yolculuğa çıkar. Adada korsanlar ve deniz kızlarıyla yaşadıkları maceralar, Kayıp Çocuklar’ın yaşamını değiştirecektir. Akbank Çocuk Tiyatrosu’nun 

50. Yılı için özel olarak yazılan ve J.M. Barrie’nin ölümsüz romanı Peter & Wendy’den uyarlanan bu özgün eser, pek çok tiyatro oyununa ve filme ilham veren karakterleri ve yepyeni bir yorumla sahneye taşınıyor.

 

Kapı Açılışı: 14.30

Etkinlik Başlangıç: 15.00

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Tam – Fiyat: 220,00 TL

1. Kategori Çocuk – Fiyat: 110,00 TL 

2. Kategori Tam Fiyat: 180,00 TL

2. Kategori Çocuk – Fiyat: 90,00 TL

 

 

ONURR “AĞLAK DİSKO” // 4 HAZİRAN // 100 STUDIO // 21.30 

 

Geçtiğimiz yıl son albümü Ağlak Disko’yu yayınlayan Onurr, pandemi sebebiyle ertelemek zorunda kaldığı disko performanslarına başlıyor! Ağlak Disko, 4 Haziran akşamı, 100 Studio’da Albümün şahsına münhasır atmosferinde tüm kırık kalpleri ağırlarken, eski şarkılarından ve arkadaşlarına verdiği şarkılardan da hoş bir yelpaze sunacağının sözünü veriyor. Parlak mendillerle dans ederken, göz yaşlarımızı silmeye var mısınız?

 

Kapı Açılış: 20.30

Etkinlik: 21.30

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 99,00 TL

 

 

SESLE MEDİTASYON: 'ZAMAN' – SOUNDALA THERAPY // 4 HAZİRAN // 100 STUDIO // 13.00

 

Soundala Therapy tarafından gerçekleştirilecek olan, meditatif ve deneyimsel bir ses boyutu projesi “Sesle Meditasyon: Zaman”, 5 Haziran’da 100 Studio’da!

 

Kapı Açılış: 12.40

Etkinlik: 13.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 275,00 TL

 

 

IMANY – VOODOO CELLO // 5 HAZİRAN // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

 

Derin sesi, ruhu, folk ve blues esintili besteleriyle dinleyicilerine farklı ruh hallerini bir arada yaşatan Fransız soul divası Imany, yeni albümü Voodoo Cello’nun ilk Türkiye konseri için 5 Haziran akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde İstanbullu müzikseverlerle buluşacak. 

 

İlk albümü “Shape of a Broken Heart” ile üç ülkede platin plak ödülü kazanarak geniş bir hayran kitlesi edinen, “You Will Never Know” ve “Don’t Be Shy” single’ları dünya çapında üne kavuşan sanatçı, cover şarkılardan oluşan yeni albümü “Voodoo Cello”yu sonbaharda sevenleriyle buluşturacak.

 

Kapı Açılış: 20.00

Imany – Voodoo Cello: 21.00

 

Bilet Fiyatları: 

1. Kategori Avantajlı Dönem Fiyat: 595,00 TL 

2. Kategori Avantajlı Dönem Fiyat: 445,00 TL

3. Kategori Avantajlı Dönem Fiyat: 365,00 TL

4. Kategori Avantajlı Dönem Fiyat: 275,00 TL

5. Kategori Avantajlı Dönem Fiyat: 215,00 TL

6. Kategori Avantajlı Dönem Fiyat: 155,00 TL

 

1. Kategori Genel Dönem Fiyat: 695,00 TL

2. Kategori Genel Dönem Fiyat: 535,00 TL

3. Kategori Genel Dönem Fiyat: 395,00 TL

4. Kategori Genel Dönem Fiyat: 295,00 TL

5. Kategori Genel Dönem Fiyat: 245,00 TL

 6. Kategori Genel Dönem Fiyat: 175,00 TL

 

 

AMADEUS // 6-7-22-23 HAZİRAN // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

 

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri'nin eşsiz hikayesini anlatan oyun “AMADEUS”, başrollerini Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz’ın paylaştığı, güçlü oyuncu kadrosu, 14 kişilik koro ve 11 kişilik canlı orkestradan oluşan 45 kişilik dev ekibi ve usta yönetmen Işıl Kasapoğlu rejisiyle Haziran’da Zorlu PSM’de tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori: 325,00 TL

2. Kategori: 235,00 TL

3. Kategori: 195,00 TL

4. Kategori: 165,00 TL

5. Kategori: 125,00 TL

 

 

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 6-13-20-27 HAZİRAN // 100 STUDIO // 21.00

 

YouTube’un en sevilen Late Night programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”, Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı sezon boyunca her Pazartesi 100 Studio’da izleyici ile buluşurken program Zorlu PSM’nin YouTube kanalından da kaçırdığınız bölümleri izleme fırsatı sunuyor! İbrahim Selim ile Bu Gece yepyeni bölümleriyle Haziran’da da Zorlu PSM 100 Studio’da! 

 

Kapı Açılış: 19.00

İbrahim Selim ile Bu Gece: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 154,00 TL

Öğrenci Fiyat: 66,00 TL

Balkon Fiyat: 99,00 TL

 

 

DEFNE SAMYELİ "ONLY THE BEST!" // 7 HAZİRAN // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 21.00

 

Defne Samyeli ‘Only the Best!’ adlı şovuyla, 7 Haziran akşamı Turkcell Platinum Sahne’sinde. Defne Samyeli, Türk müziğinde birbirinden farklı kategorilere, türlere damgasını vurmuş en iyi ve en sevilen şarkılardan derlenmiş müzikli şovu “Only the Best!” ile sahnede! Pop, rock ve müzikal şarkılarının ‘en’leri… Romantik, hüzünlü, coşkulu, enerjik, aşk dolu şarkıların ‘en’leri… ‘En!’ olarak andığımız usta sanatçılarımızın kalbimize imza atmış eserleri… ‘En!’ yeniler… Hepsi ‘Only the Best!’ de…

 

Kapı Açılış Saati: 20.00

Etkinlik Saati: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 407,00 TL 

2. Kategori Fiyat: 352,00 TL

3. Kategori Fiyat: 275,00 TL

 

 

YASMIN LEVY // 8 HAZİRAN // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

 

Ladino müziğinin sıradışı yorumcusu Yasmin Levy, Zorlu PSM ve Piu Entertainment organizasyonuyla 8 Haziran akşamı Turkcell Sahnesi'nde dinleyicileriyle yeniden buluşacak! 6 yaşındayken piyano çalmayı öğrenen ve 21 yaşında ilk kez izleyici karşısına çıkan Yasmin Levy, WOMEX 2002'de ilk kez uluslararası arenada boy gösterdi. İlk albümü Romance&Yasmin, Manisalı bir Sefarad olan ve hayatını Sefarad müziğini korumaya adayan babası Yitzhak Levy'e bir saygı duruşu niteliğindeydi. Latin ve Sefarad müziğinden İspanyol flamenkosuna Arjantin tangosundan Portekiz fadosuna kadar dünyanın farklı coğrafyalarında müzikleri harmanlayan Yasmin Levy, Türk ezgileriyle de dinleyicilerini farklı bir müzikal yolculuğa çıkarıyor. Türk yaylı çalgılarının zengin tonları ile flamenko gitarının tutkulu sesini buluşturan Yasmin Levy, viyolonsel, piyano gibi batı müziği enstrümanlarıyla doğunun ritimlerini harmanlayarak benzersiz tarzını oluşturuyor. Buika, Ömer Faruk Tekbilek, Enrico Macias, Yiannis Kotsiras, Eleni Vitaly, Natacha Atlas, Montse Kortes, Kubat ve Ibrahim Tatlıses gibi birçok isimle çalışan Yasmin Levy, farklı müzik kültürlerini harmanlayarak "müzikal uzlaşma sağlamaktan gurur duyduğunu" ifade ediyor.

 

Kapı Açılış Saati: 20.00

Etkinlik Saati: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 750,00 TL

2. Kategori Fiyat: 595,00 TL

3. Kategori Fiyat: 445,00 TL

4. Kategori Fiyat: 345,00 TL

5. Kategori Fiyat: 245,00 TL

6. Kategori Fiyat: 145,00 TL

 

 

ARA MALİKİAN – THE ARA MALİKİAN WORLD TOUR // 9 HAZİRAN // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

 

Enerji dolu performansı ile dinleyenlerini hayran bırakan Ara Malikian, 9 Haziran’da Zorlu PSM’de! “The Ara Malikian World Tour” kapsamında yeniden Türkiye’ye gelecek olan keman virtüözü Ara Malikian, kemanını adeta konuşturduğu nefes kesici sahne şovlarıyla hayranlarıyla buluşacak.

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori – 750.00 TL 

2. Kategori – 595.00 TL 

3. Kategori – 445.00 TL 

4. Kategori – 345.00 TL 

5. Kategori – 245.00 TL 

6. Kategori – 145.00 TL – Tükendi.

 

 

PSM LOVES SUMMER: ROOSEVELT PRESENTED BY 100 MUSİC // 9 HAZİRAN // 100 STUDIO // 22.30 

 

Indie rock ile elektronik müzik ve synth-pop’u harmanlayan Roosevelt, PSM Loves Summer kapsamında, 100 Music katkılarıyla, 9 Haziran'da 100 Studio’da! Roosevelt’in öncesi ise sahne Avrupa’nın yükselen indie-folk sanatçısı M. Byrd’ın olacak. “Montreal”, “Moving On” ve “Strangers” hitleriyle geniş bir dinleyicisi elde ederek kısa sürede büyük tanınırlık elde eden Marius Lauber ya da bilinen adıyla Roosevelt, indie rock’a bağlı olan köklerini güçlü beatlerle bezenmiş elektronik müzikle synth pop’u harmanlayarak üretimlerini gerçekleştiriyor.

 

21:15: Kapı Açılış 

21:30: M.Byrd 

22:30: Roosevelt

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 220,00 TL 

Öğrenci Fiyat: 165,00 TL

 

 

AŞKIN ARSUNAN & BLUE PRINT PROJECT // 10 HAZİRAN // TOUCHÉ // 21.00

 

Türk müziğinin yetiştirdiği önemli müzisyenlerden Aşkın Arsunan, Aşkın Arsunan & Blue Print Project ile 10 Haziran’da Zorlu PSM’nin sofistike mekanlarından touché'de!

 

Piyano: Aşkın Arsunan 

Vokal: Duygu Tarhan 

Trompet: Tolga Bilgin 

Bas: Aycan Teztel 

Davul: Ferit Odman 

 

Kapı Açılış Saati: 19.30

Etkinlik Saati: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 99,00 TL

 

 

EMRE KULA "İKİNCİ ALBÜM İLK KONSER" // 10 HAZİRAN // 100 STUDIO // 21.00

 

Emre Kula, ikinci albümünün ilk konseriyle 10 Haziran’da 100 Studio’da! İkinci albümünün tüm şarkılarını dijital mecralardan da önce, ilk kez bu konserde seslendirecek olan Emre Kula, yeni bir ekip ile yeni sound arayışlarını paylaşacak.

 

Kapı Açılış: 20:00

Etkinlik: 21:00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Giriş Fiyat: 99,00 TL

 

 

SECOND // 11 HAZİRAN // 100 STUDIO // 20:00

 

Türkçe sözlü punk rock'ın yıkılmayan kalesi Second, büyük ilgi gören yeni şarkılarının ardından, yaş sınırı olmayan özel bir konserle sahnelere geri dönüyor. Enerjisi hiç tükenmeyen şarkılarıyla yıllar içinde kitlesini büyüten grup, punk rock türünün devleri NOFX, Yellowcard, Mxpx gibi gruplar ile İstanbul'da aynı sahneyi paylaştı. 2020 yılının başında çıkardıkları "Aklımda Bi Kördüğüm" ile yeni bir pop-punk hikayesi yazmaya başlayan Second, bu yıl içerisinde yayımlayacağı pek çok şarkının ilk kez görücüye çıkacağı performansıyla 11 Haziran’da 100 Studio’da!

Kapı Açılış: 19.00

Etkinlik: 20.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 121,00 TL

 

 

SELEN BEYTEKİN PROJECT // 11 HAZİRAN // TOUCHÉ // 21.00

 

8 yaşında piyano eğitimine başlayan Ergican Saydam’ın özel öğrencisi olarak çalışmalarını sürdürdü. A Cappella korolarda deneyim kazanıp, koro yönetip daha sonra kendi korosunu kuran sanatçı 2007 yılında piyano çalıp şarkı söylemeye başladı. Kendi programını yapmaya başladıktan sonra Aşkın Arsunan, Ricci Benson, Spyro Gyra, Atilla Şereftuğ, Fatih Erkoç, Kerem Görsev ve Tony Jones gibi birçok kıymetli caz müzisyeniyle sahne aldı.

 

Kapı Açılış: 19.30

 

Selen Beytekin Project: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: 154,00 TL

 

 

KUM ZAMBAKLARI // 12 HAZİRAN // 100 STUDIO // 18.00 

 

Zorlu PSM’nin “Ortak Yapım” projesinde yapımını üstlendiği Kum Zambakları oyunu Nisan ayında da seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Oyuncu ve yönetmen Yeşim Özsoy’un, iklim krizi ile yaşamları değişen evli bir çiftin iniş çıkışlarını ironik bir dil ile kaleme aldığı oyunu Kum Zambakları, yönetmen ve oyuncu Mark Levitas rejisörlüğünde sahneleniyor. 

 

İçinde yaşadığımız dönemdeki iklim krizini evli bir çiftin ilişki süreciyle paralel olarak irdeleyen Kum Zambakları, doğanın sevgisizlik ve şiddetle yok edilmesini, çiftlerin modern hayatın içinde asimile oluşunu, insanoğlunun doğa ile bozulan ilişkisini ve dışardan bakıldığında mutlu olarak nitelendirilebilecek bir çiftin, bu bağlamda, kendi sonlarını nasıl hazırladıklarını gözler önüne seriyor. 

 

Pek çok başarılı tiyatro projesinde imzası olan Evrim Doğan’ı Duygu, deneyimli oyuncu Umut Kurt’u ise Fikret karakterinde izleme şansı yakalayacağımız Zorlu PSM’nin yeni oyunu Kum Zambakları 7-9-17-25 Mayıs’ta Zorlu PSM 100 Studio sahnesinde seyircisiyle buluşacak. Tiyatro alanında yeni oyun üretimine destek olmak amacıyla BKM, DasDas, ENKA Sanat, İKSV ve Zorlu PSM’nin bir araya gelerek Türkiye’nin kültürel birikimine katkı sağlamayı hedefleyen ‘Ortak Yapım’ projesinin bir parçası olan “Kum Zambakları” oyunu, proje için yapılan açık çağrıya başvuran 786 projeden seçilen oyunlardan biri olmanın ayrıcalığını taşıyor.

Kapı Açılış: 17.30

Aşınma: 18.00

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 121,00 TL

2. Kategori Fiyat: 88,00 TL 

Öğrenci Fiyat: 55,00 TL

 

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: 12 Haziran'da Kum Zambakları temsilinin kapı açılışı 17.30, etkinlik saati 18.00'dir.

 

 

ALT-J // 15 HAZİRAN // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

 

Gwil Sainsbury, Joe Newman, Gus Unger-Hamilton ve Thom Green’in 2007 yılında kurduğu İngiliz indie rock grubu Alt-J, PSM Loves Summer kapsamında 15 Haziran 2022’de Zorlu PSM’de! Üçgen sembolüyle ifade edilen Alt-J’in ilk albümleri ‘An Awesome Wave’, Mayıs 2012'de Avrupa'da ve Eylül 2012'de Amerika Birleşik Devletleri'nde piyasaya sürüldü ve 2012 İngiliz Mercury Ödülü'nü kazandı. Sainsbury, 2014'ün başlarında gruptan ayrıldı. İkinci albümleri This Is All Yours, 22 Eylül 2014'te yayınlandı ve Birleşik Krallık'ta doğrudan bir numaraya yükseldi. 2017'de grup üçüncü stüdyo albümleri Relaxer'ı yayınladı. Şu anda trio olarak çalışmalarını sürdüren Alt-J, indie rock, indie pop, art rock ve folktronica türlerinde dünya çapında sevilen isimler arasında yer alıyor.

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış – Sahne Üstü Ayakta Fiyat: 591,00 TL  

Oturmalı Uzak Görüş Fiyat: 433,50 TL

Oturmalı Kısıtlı Görüş Fiyat: 328,00 TL

 

 

DAMDAKİ KEMANCI // 15-16 HAZİRAN // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

 

Dünyanın en sevilen müzikallerinden biri olan Damdaki Kemancı, bu sezonda da Talimhane Tiyatrosu iş birliği ile yine Zorlu PSM’de, dev kadrosuyla, tiyatro severlerle buluşmaya devam ediyor. 

 

Kapı Açılışı: 20.00

Etkinlik Başlangıç: 20.30

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori – Ön Satış Fiyat: 124,00 TL

2. Kategori – Ön Satış Fiyat: 99,00 TL

3. Kategori – Ön Satış Fiyat: 74,50 TL

 

 

CAN ŞENGÜN İLE SIKI FIKI // 15-29 HAZİRAN // TOUCHÉ // 21.00 

 

Müzik dünyasında bilgisi, deneyimi ve gerçekleştirdiği projeleriyle öne çıkan Can Şengün, birbirinden değerli sanatçıların yer alacağı ve izleyicilerine unutulmaz anlar yaşatacağı “Can Şengün ile Sıkı Fıkı” ile touché’de!

Sevilen sanatçıların bilinmeyen hikayelerini samimi bir şekilde anlatacakları “Can Şengün ile Sıkı Fıkı” ile bazen geçmişteki anılarla, bazen yepyeni hikayelerle bazen de oldukça ilginç soruların yer aldığı yarışma bölümleriyle izleyicileri şaşırtacak.

Zorlu PSM’nin sofistike caz kulübü touché’de gerçekleşecek olan “Can Şengün ile Sıkı Fıkı” programında Can Şengün ve orkestrası eşliğinde sevdiğimiz isimlere daha önce hiç bakmadığımız açılardan bakarken bilinen şarkıların yepyeni versiyonlarını, şarkı sözlerinin altındaki gerçek öyküleri ve hafızalardan silinmeyen yılları, konukların ağzından dinleyeceğiz.

Temposu hiç düşmeyen danslara, oyunlara ve daha önce rastlanmamış yarışma bölümlerine de tanık olacağımız “Can Şengün ile Sıkı Fıkı” yepyeni konuklarının olduğu yeni bölümleriyle 15 ve 29 Haziran’da Zorlu PSM touché’de izleyicilerle buluşacak.

 

Kapı Açılış: 19.30

Can Şengün ile Sıkı Fıkı: 21.00

 

 

 

PSM LOVES SUMMER: DIIV // 16 HAZİRAN // 100 STUDIO // 21.00 

 

Temelleri 2011 yılında Brooklyn’de atılan Amerikalı rock müzik grubu DIIV, PSM Loves Summer kapsamında 16 Haziran 2022’de 100 Studio’da! Başlangıçta Zachary Cole Smith’in solo kayıt projesi olarak başlayan DIIV, vokalde Zachary Cole Smith, gitarda Andrew Bailey, bass gitarda/klavyede Colin Caulfield ve davulda Ben Newman'dan oluşmaktadır.

 

Kapı Açılış: 20.00

DIIV: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 176,00 TL 

Öğrenci Fiyat: 110,00 TL

 

 

 

JETHRO TULL THE PROG YEARS // 17 HAZİRAN // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

 

Dünyanın en başarılı ve en kalıcı gruplarından, “Aqualung” ve “Locomotive Breath” gibi şarkıları progresif rock tarihine kazandıran efsane Jethro Tull, Ian Anderson’ın projesi Jethro Tull The Prog Years turnesi kapsamında 17 Haziran 2022’de Zorlu PSM'ye konuk olacak!

 

Bilet Fiyatları:

VIP: 330,00 TL – Öğrenci: 270,00 TL

1. Kategori: 264,00 TL – Öğrenci: 216,00 TL

2. Kategori: 220,00 TL- Öğrenci:180,00 TL

3. Kategori: 187,00 TL- Öğrenci: 153,00 TL

4. Kategori: 154,00 TL- Öğrenci: 126,00 TL 

5. Kategori: 110,00 TL- Öğrenci: 90,00 TL

Özel Erişim: 90,00 TL

 

 

PSM LOVES SUMMER: VENDREDI SUR MER PRESENTED BY 100 MUSIC // 17 HAZİRAN // 100 STUDIO // 21.30 

 

Elektro-pop türünde üretimlerini sürdüren şarkıcı, söz yazarı ve fotoğrafçı Vendredi Sur Mer, duygu yüklü sesi ve samimi şarkılarıyla 11 Mart akşamı, 100 Music katkılarıyla 100 Studio’ya geliyor!

 

Kapı Açılış: 20.30

DIIV: 21.30

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 220,00 TL

Öğrenci Fiyat: 110,00 TL

 

FERİT ODMAN QUINTET // 17 HAZİRAN // TOUCHÉ // 21.00

 

Türkiye'de caz davulunun öncülerinden Ferit Odman, 17 Haziran'da touché’de! Odman, Downbeat dergisinden dört yıldızla taçlandırılmış olan Autumn In New York ve Nommo albümlerindeki quintet aranjmanlarına yer verecek. Odman'ın quinteti ile hard-bop dünyasının derinlerinde güzel bir yolculuğa çıkacaksınız.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Giriş Fiyat: 110,00 TL

 

 

CENK ERDOĞAN TRIO // 18 HAZİRAN // TOUCHÉ // 21.00

 

Gitarda Cenk Erdoğan, kontrabasta Ozan Musluoğlu ve davulda Ekin Cengizkan’dan oluşan Cenk Erdoğan Trio, 18 Haziran akşamı touché’de dinleyicileriyle buluşacak.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Giriş Fiyat: 132,00 TL 

Yemekli Fiyat: 682,00 TL

 

 

AĞAÇKAKAN // 18 HAZİRAN // 100 STUDIO // 21.00

 

Cut-up, bilinç akışı ve çağrışım tekniklerini öfkeli ve karamsar bir üslupla harmanlayarak kendine has bir stil yaratan Ağaçkakan, 18 Haziran akşamı Zorlu PSM 100 Studio’da!

 

 RSPC, Sahtekâr, NCR gibi gruplarda yer almış Ankara doğumlu, Samsun yaşantılı Burak Yalnız, ya da şu sıralar dinleyicileriyle buluştuğu ismiyle, Ağaçkakan, 2009 yılında Eskişehir’deki öğrencilik hayatında multidisipliner sanat kolektifi ve plak şirketi olan M4NM’nin kurucularındandır.

 

Kapı Açılış: 20.00

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış Fiyat: 77,00 TL

 

 

PSM LOVES SUMMER: CHET FAKER // 21 HAZİRAN // TURKCELL SAHNESİ // 21.30

 

Electronica, downtempo, soul ve trip hop türlerinde üretimlerini sürdüren şarkıcı ve söz yazarı Chet Faker, PSM Loves Summer kapsamında 21 Haziran’da Turkcell Sahnesi’nde! 

 

Nicholas James Murphy, ya da bilinen adıyla Chet Faker, müzik hayatına 2012 yılında piyasaya sürdüğü Thinking in Textures ile atıldı. İlk EP’si ile Chet Faker, Australian Independent Records Awards ve Rolling Stone Australia Awards gibi prestijli ödüller kazandı.

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış – Sahne Üstü Ayakta Fiyat: 440,00 TL 

Oturmalı Uzak Görüş Fiyat: 385,00 TL

Oturmalı Limitli Görüş Fiyat: 242,00 TL

 

 

PSM LOVES SUMMER: HALF MOON RUN // 22 HAZİRAN // 100 STUDIO // 21.00

 

Indie rock grubu Half Moon Run, PSM Loves Summer kapsamında 22 Haziran 2022’de 100 Studio’da sahne alacak! 

 

Üretimlerinde yoğun katmanlı perküsyon kullanımı, grup vokal armonileri ve canlı performanslar sırasında birden fazla enstrüman çalmasıyla tanınan Half Moon Run, 2012 yılında MC tarafından Platinum Plak’la ödüllendirilen ‘Dark Eyes’ ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı.

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış / General Admission Fiyat: 247,50 TL

Öğrenci / Student Fiyat: 165,00 TL

 

SOUL TRAIN ISTANBUL- EZGİ ALAŞ AND THE MOB BAND// 24 HAZİRAN // 100 STUDIO // 20.00

 

Ezgi Alaş and The MOB Band, Zorlu PSM 100 Studio’da sahne alacağı yeni bir seriye başlıyor! ''Soul Train İstanbul'' ile sahnede R'n'B, Soul, Funk, Hip Hop ritimleri; Ezgi Alaş'a Türkiye'nin en iyi müzisyenlerinden oluşan 10 kişilik kadrosuyla The MOB Band eşlik edecek. Zorlu PSM ve Apollon Unity ortaklığında gerçekleşecek her etkinlikte sürpriz bir sanatçı sahnede yer alacak.  

 

19.30 Açılış 

20.00 DJ Performance 

21.00 Ezgi Alaş / Set 1 

22.30 Ezgi Alaş / Set 2 

23.30 DJ Performance 

00.00 Kapanış 

 

Kapı Açılış Saati: 19.30

Etkinlik Saati: 20.00

 

 

ZURIH BALESİ: ANNA KARENINA // 27-28 HAZİRAN // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

 

Lev Tolstoy’un aynı adlı romanından Christian Spuck’un bale uyarlaması IKSV iş birliğiyle Turkcell Sahnesi’nde!

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Tam: 700,00 TL

1. Kategori Siyah – Beyaz Lale Kart Ön Satış: 469,00 TL – Genel Satış: 525,00 TL 

1. Kategori Kırmızı – Kırmızı Lale(Tek) Kart Ön Satış: 531,50 TL – Genel Satış: 595,00 TL 

 

2. Kategori Tam: 650,00 TL 

2. Kategori Siyah – Beyaz Lale Kart Ön Satış: 435,50 TL – Genel Satış: 487,50 TL

2. Kategori Kırmızı – Kırmızı Lale(Tek) Kart Ön Satış: 493,50 TL – Genel Satış: 552,50 TL 

3. Kategori Tam: 550,00 TL 

3. Kategori Siyah – Beyaz Lale Kart Ön Satış: 368,50 TL – Genel Satış: 412,50 TL 

3. Kategori Kırmızı – Kırmızı Lale(Tek) Kart Ön Satış: 417,50 TL – Genel Satış: 467,50 TL 

4. Kategori Tam: 350,00 TL

4. Kategori Siyah – Beyaz Lale Kart Ön Satış: 234,50 TL – Genel Satış: 262,50 TL 

4. Kategori Kırmızı – Kırmızı Lale(Tek) Kart Ön Satış: 266,00 TL – Genel Satış: 297,50 TL 

5. Kategori Tam: 200,00 TL

 5. Kategori Siyah – Beyaz Lale Kart Ön Satış: 134,00 TL – Genel Satış: 150,00 TL

 5. Kategori Kırmızı – Kırmızı Lale(Tek) Kart Ön Satış: 152,00 TL – Genel Satış: 170,00 TL 

Eczacıbaşı Genç Bilet: 10,00 TL

 

BAR PSİKOLOĞU-PSİKOGÖSTERİ // 30 HAZİRAN // TOUCHÉ // 20.30 

 

Bar Psikoloğu, gerçek ve girişimci bir psikoloğun psikoloji-psikoterapi klişelerini konu aldığı bir psikoloji talk show’udur.  İlk perdede sıklıkla sorulan ve merak edilen konuları tiyatral, keyifli ve yalın bir dille anlatan psikoloğumuz, ikinci perdede sizlerden gelen sorulara bilimsel bulgular aracılığıyla ve kendi süzgecinden geçirdikten sonra cevaplar vererek interaktif bir muhabbet ortamı sunuyor. 5 yıldır 43 şehirde sürekli bir turne halinde olan Bar Psikoloğu, ‘Madem bize gelmiyorsunuz, ben size gelirim’ düşüncesiyle başlattığı, dünyada ilk kez gerçekleştirilen ve bir sosyal girişimcilik olarak değerlendirilebilecek bu 'psikogösteri' formatı aracılığıyla, ülkemizde ruh sağlığı ile ilgili yanlış ve eksik bilinenleri anlatarak ‘önleyici ve koruyucu psikoloji’ alanına katkı sunmaya çalışıyor. Bu keyifli gösteri 30 Haziran akşamı Zorlu PSM’de.

 

Bar Psikoloğu-Psikogösteri: 20.30

 

Bilet Fiyatları:   

Genel Giriş: 99,00 TL

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı