CMYLMZ – DIAMOND ELITE PLATINUM PLUS //  13 ARALIK// TURKCELL SAHNESİ // 20.00 

 

Dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz, CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum – Plus şovunun yeni sezon gösterileri ile Aralık ayında yeniden Zorlu PSM seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 

 

Kapı Açılış: 19.00

CMYLMZ-Diamond-Elite-Platinum-Plus: 20.00

 

Bilet Fiyatları: 

1. Kategori – Genel Satış: 440,00 TL

2. Kategori – Genel Satış: 352,00 TL

3. Kategori – Genel Satış: 302,50 TL

4. Kategori – Genel Satış: 253,00 TL

5. Kategori – Genel Satış: 198,00 TL

6. Kategori – Genel Satış: 148,50 TL

 

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 13 – 20 ARALIK // 100 STUDIO & PSM ONLINE // 20.30

 

YouTube’un en sevilen Late Night programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”, Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı sezon boyunca her Pazartesi 100 Studio’da izleyici ile buluşurken program Zorlu PSM’nin YouTube kanalından da kaçırdığınız bölümleri izleme fırsatı sunuyor!

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 154,00 TL

Öğrenci Fiyat: 66,00 TL

Balkon Fiyat: 99,00 TL

Online Program Bileti Fiyat: 27,50 TL

 

 

TOZ // 15 ARALIK // 100 STUDIO // 19:00-21:00

 

Sokakların da anne babasıyla yaşadığı evin içi gibi huzursuz olduğu zamanlardan geçerek büyüyen, kendi yolunu bulan genç bir kadın… Güzeller güzeli ev kadını bir anne ile titiz avukat bir babanın tek kızı: Handan! Karşımıza yetişkin bir kadın olarak çıkan Handan’la tanıştığımızda; o, çocukluğundan bugüne uzanan bir hikâyeye çoktan dalıp gitmiş olacak. Handan’ın ve onun hafızasından çıkıp gelen annesi Feri’nin öyküsü, 1960’lardan bugüne uzanan bir anlatıya yerleşiyor. Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun kaleminden çıkan ve çok kişiyle kesişen tek kişilik kadın oyunu “Toz”, Hira Tekindor’un rejisi ve Zerrin Tekindor’un büyüleyici performansıyla Aralık ayı boyunca Zorlu PSM’de tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori- 187.00 TL

2. Kategori- 93.00 TL

 

 

EVLİLİKTEN SAHNELER // 14 ARALIK // 100 STUDIO // 20.30

 

10. evlilik yıldönümlerini kutlamak üzere olan ideal bir çift görünümündeki iki çocuk sahibi mutlu bir çiftin; bir çeşit sığınak olarak kurdukları evliliklerinin kimi dönemlerini yakından izleme fırsatını bulacak olan seyirci, görünürde mükemmel olan bu çiftin sevgi, nefret, arzu, tekeşlilik, özgürlük, iletişimsizlik gibi kavramlarla mücadele edişlerini yakından gözlemleyecek. Evlilikten Sahneler çoğu zaman kadın ve erkek kimliğinde önemli dönüşümlere yol açan ve onu biçimlendiren bir çerçeve haline gelen evliliği oyunun merkezine koyuyor. “İki insan bir ömür bir arada yaşayabilir mi?”, “Aile nedir?”, “Şefkat nedir?”, “Aşk nedir ne değildir?” sorularına yanıt arayan Evlilikten Sahneler’de Ece Dizdar ve Öner Erkan’ın yanı sıra Kayhan Berkin, Pınar Göktaş ve Naz Buhşem de rol alıyor. Sinemanın ölümsüz isimlerinden Ingmar Bergman’ın kült filminden, ödüllü oyuncu ve yönetmen Kayhan Berkin rejisiyle sahneye uyarlanan Versus Tiyatro ve Zorlu PSM ortak yapımı Evlilikten Sahneler, Aralık ayı boyunca Zorlu PSM’de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 121,00 TL

2. Kategori Fiyat: 88,00 TL

Öğrenci Fiyat: 55,00 TL

 

 

KAAN SEKBAN SAÇMALAR // 13 – 14 – 20 ARALIK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20:30

 

10 yıl boyunca kurumsal hayatta bir plaza insanı olarak çalıştıktan sonra yurt dışında oyunculuk eğitimi alıp beyaz yakalı hayata veda eden Kaan Sekban, plaza hayatından cast ajanslarına, beyaz yaka dramlarından sosyal medyadaki davranış bozukluklarına uzanan kahkaha dolu gösterisi ve kendine özgü üslubuyla Aralık ayında Zorlu PSM’de!

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori – 180,00 TL

2. Kategori – 150,00 TL

3. Kategori – 140,00 TL

4. Kategori – 120,00 TL

5. Kategori – 100,00 TL

 

 

NİLÜFER VERDİ TRIO  // 16 ARALIK PERŞEMBE // touché // 21:00

 

Nilüfer Verdi, Yarkın Tuncer ve Fırtına Kıral dan oluşan bu trio alışılagelmiş caz standartlarının dışına taşan bir repertuar sergiliyor. Çok önemli saydıkları caz müzisyenlerine ait kendilerinin de çok sevdiği besteleri kendi yorumları ile çalıyor ayrıca Nilüfer Verdi’ye ait orjinal besteleri de repertuarlarında barındırıyorlar. Hep aynı repertuarı dinlemek zorunda kalmış caz dinleyicisine yeni bir soluk getireceği ve değişik bir atmosfer yaratacağı kesin olan bu anlamlı gece touché’de!

 

Kapı Açılışı19:30

Etkinlik Başlangıç21:00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 88,00 TL

 

 

 

LOKALİZE : DİLAN BALKAY ALBÜM LANSMAN // 17 ARALIK CUMA // 100 STUDIO // 21:00

 

Zorlu PSM’nin güncel müziğin farklı seslerini bir araya getirdiği Lokalize serisinde Dilan Balkay KUYU albümünün lansmanıyla 17 Aralık akşamı 100 Studio Sahnesi’nde!

 

2016 yılından bu yana alternatif sahneden birçok müzisyene trompetiyle eşliğinden, yayınladığı tekliler ve kolaborasyonlara, geniş bir müzik yelpazesiyle tanıdığımız Dilan Balkay, geçtiğimiz ekim ayında ilk albümü ‘KUYU’yu yayınladı. 

 

‘KUYU’, Dilan’ın bestelerini enstrümanistlik yolculuğu boyunca kesesinde biriktirdiği müzikal yaklaşım ve fikirlerin süzgecinden geçirdiği, parçaları bir kalıba sıkıştırmak yerine özlerini bulmaya çalıştığı bir albüm. Tür sınırlarının iyice bulanıklaştığı bu dönemde, Dilan da birden fazla rengin ve türün köşesinden tutuyor ‘KUYU’yla.

 

Kapı Açılış: 20:00

Dilan Balkay: 21:00

 

Bilet Fiyatı: 88 TL

 

 

 

KAAN BIYIKOĞLU PLAYS THELONIOUS MONK, FEATURING SİBEL KÖSE // 17 ARALIK CUMA // touché // 21:00

 

Swing, blues, lirik balad ve Afrika’nın ritmik mirasını son derece kişisel dille harmanlayan Thelonious Monk, yirminci yüzyılın en özgün ve heyecan verici müzik külliyatlarından birisini yaratmıştır. Bir araya gelmeleri olanaksızmış gibi görünen uyum ve uyumsuzluk, gelenek ve yenilik, yalınlık ve zenginlik, folklor ve kozmopolitlik, romantik şiirsellik ve gözüpek mizah gibi zıt duygu ve ifadelerin bileşimi Monk’un müziğinin dayanılmaz cazibesini oluşturur.

Piyanist Kaan Bıyıkoğlu liderliğinde Türkiye’nin seçkin müzisyenlerinin katılımıyla, modern cazın baş mimarlarından Thelonious Monk’u özel bir konserle touché’de anıyoruz.

 

Kapı Açılışı19:30

Etkinlik Başlangıç21:00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 88,00 TL

 

 

WOODKID // 17 ARALIK CUMA // TURKCELL SAHNESİ // 21.30

 

Fransız müzisyen, tasarımcı ve yönetmen Yoann Lemoine, başka bir deyişle Woodkid, 17 Aralık akşamı farklı sesleri takip eden müzikseverlerle Zorlu PSM’de buluşuyor. Müziğini, “Sesleri görüntülere, görüntüleri sese çevirmeyi seviyorum. Bu sisteme 'çeviriler' diyorum. Genellikle kitaplarda veya internette bulduğum referanslar üzerinden edindiğim vizyonlara dayalı bir parça oluşturuyorum ve sadece bu görüntülerin yarattığı hisler üzerinde çalışıyorum. ” sözleriyle anlatan Woodkid, Zorlu PSM performansında 7 yılın ardından 2020’de yayınladığı ikinci albümü S16’daki parçalarına da yer verecek. Turkcell Sahnesi’nde hem görsel hem de işitsel deneyim yaşatacak Woodkid, 17 Aralık Cuma akşamı Zorlu PSM’de!

 

Bilet fiyatları: 

Ön Satış: 165,00 TL

Öğrenci: 121,00 TL

18 Yaş Altı – Uzak Görüş: 121,00 TL

Engelsiz Erişim: 121,00 TL

 

 

 

SOPHIE HUNGER // 18 ARALIK CUMARTESİ // 100 STUDIO // 21.00

 

Bu yıl içerisinde Caroline International etiketiyle eleştirmenlerce övülen yeni albümü 'Halluzinationen'i yayınlayan Sophie Hunger, Le vent nous portera, Derfi di hebe, Ich liebe Dich ve Faber gibi sevilen bir çok parçaya da imzasını attı. 'Halluzinationen', Berlin merkezli, İsviçreli şarkıcı, multi-enstrümentalist ve film bestecisi Hunger'ın yedinci stüdyo albümü olarak kayıtlara geçti. 2002 yılından bu yana folk-pop ve blues alanlarında çalışmalarını sürdüren şarkıcı, söz yazarı, film bestecisi ve multi-enstürmantalist Sophie Hunger’ın 18 Aralık akşamı 100 Studio’da gerçekleşecek performansına tanık olmak için yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

 

Kapı Açılış: 20.00

Sophie Hunger: 21.00

 

Bilet fiyatları: 

Genel Satış Fiyat: 137,50 TL

Öğrenci Fiyat: 99,00 TL

 

 

 

BARBAROS AROUND THE WORLD // 18 ARALIK CUMARTESİ // touché // 21:00

 

Kasım’da başlayan ve Mart sonuna kadar farklı konseptler sunacak olan Barbaros, “One Night Paris” konsepti ile en özel Fransızca şarkılardan oluşan repertuvarını sunarken, “All Time Classics” ile müzik tarihinin en sevilen şarkılarını, “Divas & Divos” ile dünyanın en ikonik sanatçılarının eserlerini, “Italian Nights” ile İtalyanca unutulmaz şarkıları seslendirirken, “Voyage en Méditerranée” ile dinleyenlere Akdeniz’de bir müzik turu yaptıracak. Barbaros, 18 Aralık’ta touché’de, All Time Classics’te, tüm zamanların en sevilen şarkılarından sunduğu seçki ile dinleyenlere dünya müziğinin kapılarını aralarken, Türkçe, Fransızca, İngilizce, İtalyanca, İspanyolca şarkıların da yer aldığı farklı dillerdeki geniş repertuvarı ile müzik tarihinin en sevilen eserlerini seslendirecek. Barbaros, müzikseverleri dünya müziğinin en keyifli şarkılarıyla müzik dolu bir yolculuğa çıkarmak için 18 Aralık’ta touché’de!

 

Bilet Fiyatları: 

Genel Giriş: 132 TL

 

 

 

TİMSAH ATEŞİ // 18 ARALIK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20:30

 

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu & Piu Entertainment iş birliği ile hayata geçirilen, zıt kutuplarda yaşayan iki kız kardeşin babalarıyla yaşadıkları çalkantılı hayatı konu alan, başrollerini Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Tunçer’in paylaştığı Timsah Ateşi Zorlu PSM’de izleyicilerle buluşuyor. Yönetmenliğini Mehmet Ergen’in üstlendiği oyun, 2019 yılında Edinburgh Fringe Tiyatro Festivali’nin en sevilen ilk üç oyunu arasında yer aldı. 1989 yılında Kuzey İrlanda’da geçen hikaye, sevgisiz bir Katolik evi, kötürüm bir baba, işlemediği bir suç yüzünden 8 yıl hapis yatan asi bir kız Fianna (Hazar Ergüçlü) ile dindar ablası Alannah’ın (Funda Eryiğit) hikayesinde, temposu bir an bile olsun düşmeyen, sürreal, grotesk bir kara komedi Turkcell Platinum Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak.

 

Bilet Fiyatları: 

1. Kategori- 235.00 TL

2. Kategori- 185.00 TL

3. Kategori- 145.00 TL

4. Kategori- 115.00 TL

 

AŞK GEÇMİŞİM // 19 ARALIK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

 

Kurumsal bir şirkette yeni işe giren Tom’un aşk hayatı tam bir fiyaskodur. Aynı şirkette çalışan Amy’nin de ondan kalır yanı yoktur. İş çıkışı bir şeyler içmeye çıkarlar ve o gece yaşadıkları tek gecelik ilişki sonucunda ikisi de kendini istemediği fırtınalı bir ilişkinin içinde bulur. Eski ilişkilerinin hayaletlerinden kurtulmak, kendi yaralarını sarıp gerçek aşka ulaşmak onlar için hiç kolay olmasa da bu iki yalnız kalp sonunda birbirleri için çarptığını fark edebilecek mi? Tatlı Ekşi Tiyatro’nun ilk yapımı olan, yönetmen koltuğunda Tuğrul Tülek’in oturduğu ve Şebnem Bozoklu, Rıza Kocaoğlu ve Melisa Doğu’nun başrolleri paylaştığı 2019-2020 sezonunun en ilgi gören oyunlarından biri olan “Aşk Geçmişim” Zorlu PSM’de yeniden izleyicilerle buluşuyor.

Kapı Açılış: 20.00

Aşk Geçmişim: 20.30

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 198,00 TL

2. Kategori Fiyat: 132,00 TL

 

 

 

ANNEKE VAN GIERSBERGEN // 19 ARALIK PAZAR // 100 STUDIO // 21:00

 

Hollanda’nın güzel yüzlü melek sesli rock müzik ozanı Anneke Van Giersbergen uzun bir aradan sonra üç şehirde birden ülkemizdeki sevenleriyle buluşacak; Aralık ayında 100 Music konserleri dahilinde İstanbul’da Zorlu PSM 100 Studio sahnesinde olacak.

2000’li yıllarda The Gathering grubunun çarpıcı vokali olarak dünyaca tanınan müzisyen 2007 yılından beri solo ve ortak çalışmalarıyla Avrupa metal sahnesinin şüphesiz en üretken isimlerinden. 

Birçok projede Devin Townsend, Ayreon, Within Temptation, Anathema, Lawn, Farmer Boys, Napalm Death, Moonspell, Novembers Doom gibi isimlerle çalışan ödüllü sanatçı, hem eleştirmenler hem de hayranları tarafından beğeniyle karşılanan son albümünü sevenleriyle canlı olarak paylaşacağı ‘Darkest Skies' turu için önümüzdeki aylarda yollarda olacak. 

'The Darkest Skies Are The Brightest', Anneke'nin kariyerindeki 23. albümü. Lirik ve müzikal olarak akustik gitarlar, yaylılar, nefesli orkestra, perküsyon ve Anneke'nin hipnotik vokal armonileriyle bezeli büyüleyici şarkıları ve kişisel zorluklarla karşılaştığımızda, hayatın en büyük sorularına yanıt bulmaya yöneldiğimiz fikrine gönderme yapan ismiyle albüm, sanatçının kariyerinin en olgun kaydıyla ruhunu çırılçıplak ortaya koyuyor.

Kapı Açılış: 20:00

Anneke Van Giersbergen: 21:00

Bilet Fiyatları;

1. Dönem: 192.50 TL

 

MARIZA // 19 ARALIK PAZAR // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

 

BBC ‘nin “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” ödülünü üst üste 3 kez ülkesi Portekiz’e kazandıran ve Grammy Ödülleri’ne aday gösterilen ilk Portekizli sanatçı olmasının yanı sıra adını dünya müziğinin divaları arasına yazdırarak tüm dünyada dinleyenlerine müzikal bir yolculuk yaşatan Mariza, 19 Aralık akşamı Zorlu PSM’de kaçırılmayacak bir konser vermeye hazırlanıyor. 

 

Portekiz Devleti tarafından Portekiz kültürünü yurtdışında en iyi temsil eden sanatçı unvanı alan Mariza, 1999 yılında efsanevi Fado şarkıcısı Amalia Rodrigues’in adını taşıyan Vakıf tarafından "Fado'nun Sesi" unvanını aldı. Büyüleyici sesi, zarafeti ve güçlü sahnesiyle fado müziğinin dünya çapında en etkili isimlerinden olan Mariza, gerçekleştirdiği her performansıyla dinleyenlerini melankoli ile huzur arasında sürüklemeyi başarıyor. Bu unutulmayacak performansa tanık olmak için yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

 

Kapı Açılış: 20.00

Mariza: 21.00

 

Bilet fiyatları;

1. Kategori Fiyat: 495,00 TL

2. Kategori Fiyat: 385,00 TL

3. Kategori Fiyat: 291,50 TL

4. Kategori Fiyat: 187,00 TL

 

 

 

Zorlu PSM’de Fiziki Mesafe & Hijyen Önlemleri 

Etkinliğe giriş aşı kartı veya PCR testi ile olacak 

Etkinliğe katılım için girişte HES uygulaması üzerinden aşı kartı gösterilmesi veya azami 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu bulunuyor. T.C Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren, Covid-19 geçirmiş kişiler ise izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile etkinliğe girebilecekler. Kişi hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise etkinliğe katılmasına müsaade edilmeyecek. Sanatseverlere steril ve güvenli bir deneyim ortamı yaratmak için yönetmeliklerde yer alan kuralları harfiyen uygulayan Zorlu PSM; aldığı önlemler çerçevesinde ateş ölçümü, fiziki mesafe kuralları, dijital bilet, temassız ödeme, ileri teknoloji hijyen ve dezenfektasyon uygulamalarına devam ediyor. Günlük rutin temizlik süreçlerinin yanı sıra düzenli olarak profesyonel ekiplerin desteğiyle dezenfekte de edilen Zorlu PSM, yakın zamanda hayata geçirdiği dijital bilet uygulaması ile de sanatseverleri etkinliklerle buluşturmak için gereken bütün kolaylıkları sağlamayı sürdürüyor. Hem Zorlu PSM içinde hem de gösteri salonlarındaki klima santrallerinde 100 taze hava ile çalışan, virüs ve bakterilere karşı korunmada en etkili yöntem olarak öne çıkan UVC (Ultraviyole) teknolojisi kullanılmaktadır. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı