Her yaşa ve her zevkten sanatsevere hitap eden içerikleriyle kültür-sanatın daimi buluşma adresi olan Zorlu PSM, sevilen açık hava mekanı Vestel Amfi’de fiziki mesafeli olarak gerçekleştirdiği konserlerden stand-up gösterilerine, DJ performanslarından film gösterimlerine pek çok etkinlikle seyirciyle buluşmayı sürdürüyor.

 

İş çıkışlarında PSM'nin en sevilen etkinliklerinden Zorlu PSM'nin popüler serisi "100 Music presents After Work Party” etkinlikleri, kadınların ortak dertlerini dertlenmeden sahneye taşıyan Türkiye'nin ilk stand-up grubu “Çok da Fifi”nin kahkaha dolu gösterisi, nitelikli şarkı yazarlığıyla kısa sürede alternatif sahnenin dikkat çeken isimleri arasında yer alan Simge Pınar’ın canlı performansı, İstanbul'un birden fazla alanda faaliyet gösteren ilk house müzik topluluğu Housekeeper’ın Workshop & Showcase etkinlikleri ve Başka Sinema Film Gösterimleri Vestel Amfi’nin dikkat çeken etkinlikleri arasında yer alıyor.

 

100 MUSIC PRESENTS AFTERWORK PARTY: AHMETCAN TAŞDEMİR // 31 AĞUSTOS SALI // VESTEL AMFİ // 20.00

 

İş çıkışlarında PSM'nin en sevilen yerlerinden Vestel Amfi'de buluşuyoruz! Zorlu PSM'nin popüler serisi "100 Music presents After Work Party", bu yıl da iş çıkışlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Aralarında Adamlar, Selda Bağcan& Boom Pam, Baba Zula, Deniz Tekin, islandman, Hey! Douglas’ın da yer aldığı birçok başarılı sanatçının menajerliğini yapan aynı zamanda DJ’lik ile de uğraşan Ahmetcan Taşdemir setin başına geçerek bizi efsane şarkılara doyurmaya hazırlanıyor. Herkesin ücretsiz katılabileceği partide müzik, bolca dans ve barbekü Vestel Amfi’de yerini alacak. 

 

Kapı Açılış: 17.00

100 Music Presents Afterwork Party: Ahmetcan Taşdemir 20.00

 

*Etkinlik ücretsizdir. Kayıt alımı etkinlikten 5 gün önce başlamaktadır. 

 

ÇOK DA FİFİ STAND-UP // 1 EYLÜL ÇARŞAMBA // VESTEL AMFİ // 20.00

 

"Hayatla dalga geçmezsek vallahi çatlarız!" diyen 5 kadından oluşan Türkiye'nin ilk stand-up grubu Çok da Fifi, gösterilerinde; kendi kişisel mizahlarının yanı sıra, kadınların ortak dertlerini dertlenmeden sahneye taşırken, beylere de şaşkınlık, kahkaha ve ufukların açılması gibi tadı damakta kalan deneyimler yaşatıyor. Bugüne kadar 250’den fazla gösteri yapan, Adana’dan Berlin’e, çıktıkları tüm sahnelerde coşku ve kahkaha ile ağırlanan Çok da Fifi’nin eğlence dolu gösterisini kaçırmamak için 1 Eylül Çarşamba akşamı Zorlu PSM’nin sevilen açık hava mekânı Vestel Amfi’deki yerinizi almayı unutmayın. 

 

Kapı Açılış: 17.00

Çok Da Fifi Stand Up: 20.00

 

*Etkinlik ücretsizdir. Kayıt alımı etkinlikten 5 gün önce başlamaktadır. 

 

BAŞKA SİNEMA FİLM GÖSTERİMİ: SPRITED AWAY // 2 EYLÜL PERŞEMBE // VESTEL AMFİ // 20.00

 

Babasının işi nedeniyle yeni bir şehre taşınmak zorunda kalan 10 yaşındaki Chihiro bu duruma çok üzülmektedir. Fakat bu yolculuk hiç ummadığı kadar ilginçliklerle dolu olacaktır. İlk olarak Chihiro’nun anne ve babası mola verdikleri yerdeki yemekleri yiyince domuza dönüşürler. Chihiro, anne ve babasına yardım etmek isterken ortalık hayaletlerle dolar. Hayatta kalmak için, kendisini hayaletlerin kaldığı bu otele kabul ettirmek zorundadır. Burada hayaletlerin gizemini çözerken aynı zamanda esrarengiz Haku ile aşkın büyüsünü de keşfedecektir. Hayao Miyazaki tarafından yazılıp yönetilen, 2003 yılında 'Uzun Metrajlı En İyi Animasyon Filmi' Oscar'ını kazanan Studio Ghibli yapımı Spirited Away’i Açıkhava sineması konforunda izlemek için Vestel Amfi’deki yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

 

*Etkinlik ücretsizdir. Kayıt alımı etkinlikten 5 gün önce başlamaktadır. 

 

SİMGE PINAR // 3 EYLÜL CUMA // VESTEL AMFİ // 20.00

 

Şarkıcı ve söz yazarı Simge Pınar, 2018 yılının ikinci yarısı Rakun Müzik’ten yayınlanan “Biz Hep Aynı” ve “Sangria” teklilerinin ardından, prodüktörlüğünü Harun Tekin'in üstlendiği ve “yeryüzünde geçirdiği ilk çeyrek yüzyılın bilançosu” olarak tanımladığı ilk albümü “Güzel Şeyler”i 2019’un Nisan ayında dinleyicisiyle buluşturdu. Nitelikli şarkı yazarlığıyla kısa sürede alternatif sahnenin dikkat çeken isimleri arasında yer alan Pınar, ikinci albümü “Sevgideğer”in habercisi, ilk teklisi “Cevap”ın klibiyle 2021 yılında tüm dijital platformlarda yerini aldı. Simge Pınar’ın göz alıcı canlı performansına tanık olmak için 3 Eylül Cuma akşamı Vestel Amfi’deki yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

 

Kapı Açılış: 17.00

Simge Pınar: 20.30

 

Bilet Fiyatları:

 

Genel Satış: 66,00 TL

 

HOUSEKEEPERS WORKSHOP & SHOWCASE // 4 EYLÜL CUMARTESİ // VESTEL AMFİ // 12.00

 

İstanbul'un birden fazla alanda faaliyet gösteren ilk house müzik topluluğu Housekeeper, 2011 yılından bu yana dünyaca ünlü isimlere ev sahipliği yaptığı partiler düzenliyor, podcast serileri yayınlıyor, radyo programı hazırlıyor ve sanatçılarla sergiler düzenlemeye devam ediyor.  Housekeeper Podcast Contest kapsamındaki ilk workshop ve Housekeeper Showcase kapsamında DJ İlker Aksungar ve Enes Ayata’nın gerçekleştireceği performansı kaçırmamak için 4 Eylül’de Vestel Amfi’deki yerinizi ayırmayı şimdiden unutmayın.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı