KOCAMAN BAŞARILAR DİLEDİ

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek’in günün anlam ve önemini anlatan konuşması sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Sevgili öğrenciler, şimdi iyi bir tatili hak ettiniz. Güzelce dinlendiğiniz, bolca kitap okuduğunuz ve kendinizi geliştirecek aktivitelerle eğlendiğiniz bir tatil diliyorum. Artık yeni hedeflere ulaşacaksınız. İnşallah Allah gönlünüze göre versin” açıklamasında bulundu. 

İLGİYLE İZLENDİ

7/B sınıfı öğrencisi Sema Tanrıverdi “Benim Adım Öğretmen” şarkısı eşliğinde Türkçe Öğretmeni Nezaket Bardan “Ben Öğretmenim” adlı şiiri okudular. Anasınıfı Öğretmeni Muhammed Ali Ergül yönetiminde Fasafiso adlı gösteri büyük beğeni topladı. Türkçe Öğretmeni Nezaket Bardan ve Özkan Bardan yönetiminde hazırlanan “Annemin Hedefi” adlı skeç, İngilizce Öğretmenleri Mukadder Şanlı Berzeg, Tuğba Demirel ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emel Gümüş Özben yönetiminde hazırlanan dans gösterisi ilgiyle izlendi.

KARNELER DAĞITILDI

Halk Oyunu Eğitmeni Hüsnü Reisoğlu ve Fen Bilimleri Öğretmeni Ümit Salman koordinesinde hazırlanan Rize/Hemşin yöresi halk oyunları gösterisi, Türkçe Öğretmeni Gökçe Kırçiçek ve İngilizce Öğretmeni Özlem Öztürk yönetiminde hazırlanan “Senden Daha Güzel” adlı Koreografi gösterisi sonrasında çocuklara karneleri dağıtıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı