Kemer Belediyesi’nin düzenlediği “Yaza Merhaba Konseri” kapsamında ralli servis alanında sahne alan dünyaca ünlü DJ Burak Yeter, yerli ve yabancı tatilcilere ve vatandaşlara unutamayacakları bir gece yaşattı. Sahne şovları ve performansı ile izleyenleri kendine hayran bırakan Yeter’e sahneye çıkarak teşekkür eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Bütün umudumuz gençlikte. Atatürk Cumhuriyet’i sizlere emanet etti. Her şey gönlünüzce olsun” dedi.

Kemer Belediyesi, Yaza Merhaba etkinliği kapsamında dünyaca ünlü DJ Burak Yeter’i Kemer’de ağırladı.

DJ Burak Yeter’in sahnesinden önce yerli ve yabancı tatilciler Kemer Belediyesi tarafından hazırlanan dev ekrandan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubunun ikinci maçında Portekiz ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı’nın maçını izledi.

Kemer Ralli Alanında düzenlenen konsere, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Vekili Semih Top, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül, Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Cansın Efir, Mehmet Akın, Ali Rıza Akar, birim müdürleri, turistler ve vatandaşlar katıldı.

DJ Burak Yeter konseri, eşsiz anlara sahne oldu. Sahnenin 360 derece dönmesi sayesinde DJ Yeter, Kemer ralli sahasını dolduranların önünde sahne şovunu sergiledi.

Konseri izleyenler, unutulmaz anlar yaşadı. Işıkların, alevlerin ve DJ Burak Yeter’in müzikleriyle izleyenler gönüllerince eğlendi.

Servis alanında konseri seyircilerin arasından izleyen ve hareketli müzikler eşliğinde dans edenlere eşlik eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.

Konser sırasında sahneye çıkarak bir konuşma yapan Başkan Topaloğlu, ülkemizi çok sayıda ülkede yaptığı müzikle temsil eden Yeter’e teşekkür etti. Topaloğlu sözlerini şöyle sürdürdü; “Burak kardeşim sanatını çok iyi icra ediyor. Yoğun programında bizlere zaman ayırdığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Umudumuz gençlerde. Çünkü Atatürk Cumhuriyeti gençlerimize emanet etti. Atatürk gençliği eğlenceye hazır mısınız? Her şey gönlünüzce olsun.” dedi.

DJ Burak Yeter’in A Milli takımımızın oynadığı Portekiz maçından sonra alınan kötü sonuca rağmen Türkiye’nin ümidinin devam ettiğini belirtmesi üzerine Başkan Topaloğlu, “Biz Çekya’yı yeneriz ve sürpriz yaparız. Bizde bu inanç olduktan sonra sıkıntı olmaz.” dedi.

Başkan Topaloğlu, DJ Burak Yeter’e Kemer tablosu ve Kemer kolonyası hediye etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı