Samsung, satış kanalında sunduğu alışveriş deneyimini daha pratik ve kullanıcı dostu hale getirmek amacıyla Samsung adresini yeniledi.  

Samsung yaptığı duyuruya göre, Samsung’un yenilenen yüzüyle alışveriş deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılarına, Samsung Shop uygulamasını indirmeleri ve Samsung Account ile giriş yapmaları durumunda; 30 Haziran’a kadar HOSGELDIN10 koduyla ilk alışverişlerinde seçili ürünlerde %10 indirimden faydalanabileceklerini duyurdu. Ayrıca Samsung web sitesine Samsung Account ile giriş yapılması durumunda 30 Haziran’a kadar HOSGELDIN5 koduyla ilk alışverişlerinde seçili ürünlerde %5 indirim fırsatı yakalayacak. 

samsung tüketicilerini yeni ve kullanıcı dostu arayüzün yanı sıra, daha konforlu bir alışveriş deneyimi bekliyor. Tüketiciler randevulu teslimat sistemiyle samsung ya da uygulama üzerinden aldıkları ürünlerin teslim edilmesini istedikleri tarihi kendileri belirleyebilecek. Ayrıca, tüketicilerin alışverişlerinde puan kazanabilecekleri ve yeni alışverişlerinde kazandıkları puanları kullanabilecekleri Samsung Rewards programını da yakında tanıtmayı planlıyor.

İndirim olanaklarından faydalanmak ve yenilenen arayüzüyle Samsung’un online mağaza deneyimini keşfetmek isteyen tüketiciler, samsungadresini ziyaret edebilir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı