Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Erol mesajında: “Cumhuriyet Halk Partisi, Büyük ve Ebedi Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Milliyetçilik, Devletçilik, İnkılapçılık ve Laiklik ilkelerinin temelinde kurulmuştur.

Cumhuriyetimiz ile yaşıt olan Cumhuriyet Halk Partisi; kurulduğu günden günümüze kadar Atatürk İlke ve Devrimlerinin, özgürlüklerin, demokrasinin, emeğin ve insanca yaşama hakkının yılmaz bekçisi olmuştur.
Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyetinin vazgeçilmez unsurlarından biri olarak, Türkiye'nin aydınlık gelecek hedefi ile halkımızı kucaklamaya devam edecektir.
CHP olarak 98. Yılımızda 9 Eylül 1923'te yakılan meşalenin yolumuzu aydınlattığını, 98 yıldır hiç dinmeyen coşku ve kararlılığımızla eşitlikçi, özgürlükçü, üreten ve halkımızla paylaşan, gelişmiş ve aydınlık bir Türkiye için Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu  önderliğinde parti örgütümüz ile birlikte partimizi iktidara taşıyacağımıza olan inancımla Partimizin 98.kuruluş yıl dönümünü  kutluyorum. Bu vesileyle Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyor ,  Cumhuriyeti Halk Partisi ve ülkesi için mücadele eden herbiri kahraman vatanseverler olan tüm parti emekçilerimizi saygı ile selamlıyorum.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı