Bugüne kadar yer aldığı projelerde sergilediği başarılı performansıyla isminden sıkça söz ettiren ve yakın bir zamanda İhsan Taş’ın yönetmenliğini üstleneceği yeni bir sinema filminde, bir çok ünlü isimlerle kamera karşısına geçmeye hazırlanan güzel oyuncu İlayda Özkorucu, çok yakında yeni bir sinema filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Başarılı oyunculuğuyla olduğu kadar, büyülü güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç oyuncu İlayda Özkorucu, çocukluğundan beri hayallerini süsleyen oyunculukta hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Daha önce tiyatro eğitimini tamamladıktan sonra, küçük rollerde tecrübe edinen güzel oyuncu, hayattaki en büyük tutkusunun oyunculuk olduğunu söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü “En büyük arzum, çocukluğumdan beri hayalini kurduğum oyunculukta, kalıcı projelerde yer almak ve günün birinde gerek yurt içi, gerekse de yurt dışından ödüller alarak ülkemi en güzel şekilde temsil etmek” diye konuştu.

Bu genç ve güzel oyuncumuza bizde başarılarının devamını diliyor ve daha nice kaliteli projelerde görmeyi umut ediyoruz…