Daha önce Filme Gel ve C takımı isimli sinema filmlerinde yer alan genç oyuncu Mustafa Heper, şu sıralar yeni bir sinema filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

2022 yılında başrollerini Erkan Petekkaya, Levent Ülgen, Fırat Doğruloğlu ve Tolga Güleç in paylaştığı “FİLME GEL”  isimli sinema filminde, kendi mesleği olan bir Doktoru canlandıran ve başarılı oyunculuğuyla olduğu kadar mütevazı kişiliğiyle de ekip arkadaşlarının takdirini toplayan yakışıklı oyuncu sergilediği başarılı oyunculuğuyla filmin yönetmeni İhsan Taş’tan tam not aldı.

İlk profesyonel oyunculuk deneyiminde, birbirinden başarılı oyuncularla aynı sahnede yer aldığı için oldukça heyecanlandığını belirten Mustafa Heper,  sözlerini şöyle sürdürdü ““Filme Gel” filmiyle ilk ciddi rolümü oynadım. Oyunculuk kariyerim için düzgün projelerde yer almak istiyorum, onun için gelen teklifleri ince eleyip sık dokuyorum. En büyük hayalim, günün birinde gerek yurt içi, gerekse de yurt dışından ödüller alarak ülkemi en güzel şekilde temsil etmek” diye konuştu.