Gloria Cup 2021 Basketboll Turnuva 2’de heyecan bugün (8 Eylül) Zalgiris Kaunas ve  Lokomotiv Kuban arasında oynanan karşılaşma ile başladı. Gloria Sports Arena’da gerçekleşen Turnuva 2’ye Türkiye ve yurt dışından 4 takım katılıyor. 12 Eylül tarihine kadar sürecek Turnuva 2’de Anadolu Efes, Tofaş, Zalgiris Kaunas ve Lokomotiv Kuban mücadele edecek.

Basketbol takımları için sezon öncesi hazırlık döneminin en zorlu turnuvası olarak gösterilen Gloria Cup 2021 Basketbol Turnuva 2, aralarında Türkiye’den Euroleague temsilcisi Anadolu Efes ve FIBA Şampiyonlar Ligi temsilcisi Tofaş; Litvanya’dan Euroleague temsilcisi Zalgiris Kaunas ve Rusya’dan EuroCup temsilcisi Lokomotiv Kuban’nın katılımı ile 8-12 Eylül tarihleri arasında Gloria Sports Arena’da gerçekleşiyor.

Turnuva 2’nin ilk gününde  Zalgiris Kaunas ve Lokomotiv Kuban parkede kora kor  oyun sergilerken, maçın ilk yarısı 34-40 skorla Lokomotiv Kuban’nın üstünlüğü ile bitti. Maçın galibi, ikinci yarıda da sürdürdüğü performansı ile 69-76 skorla Lokomotiv Kuban oldu. Jonathan Motley, 12 ribaund,5 asist ve 21 sayı ile maçın en değerli oyuncusu seçildi.

 

Gloria Sports Arena ev sahipliğinde ve Smart Casual Event organizatörlüğünde gerçekleşen Gloria Cup 2021 Basketball, Turnuva 1’de olduğu gibi Turnuva 2’de de takımların çekişmeli mücadelelerini, Türkiye’den canlı yayınla D-Smart ve yurt dışı kanalları ile basketbolseverle buluşturuyor. 

Gelecek program:

Gloria Cup 2021 Basketball Turnuva 2 

9 Eylül Perşembe

19:00 Anadolu Efes – Tofaş

10 Eylül Cuma 

16:30 Tofaş – Zalgiris Kaunas

19:00 Lokomotiv Kuban Krasnador   – Anadolu Efes

12 Eylül Pazar

14:30 Lokomotiv Kuban Krasnador    – Tofaş

17:00 Anadolu Efes- Zalgiris Kaunas

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı