Apple’ın yeni nesil iPad’e “Air” ismini vermesi Sam Beckett isimli tasarımcıya ilham kaynağı oldu. Tasarımcının iPhone Air isimli konsept videosu göz dolduruyor.

Bir önceki nesil iPad‘ine “The New iPad” ismini veren Apple, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru tanıttığı yeni nesil iPad’ine “Air” ismini vererek bizleri yine ters köşeye yatırmayı başarmıştı. iPad’te Air isminin kullanılması, bir sonraki nesil iPhonelar‘da da bu ismin kullanılabileceğine dair bir işaret olacağı düşünülüyordu.

Konseptte iPhone’un ekranı büyüyor

Apple‘ın bu isim politikası Sam Beckett isimli tasarımcıya ilham kaynağı oldu ve tasarımcı iPhone Air isimli konsept tasarımının videosunu yayınladı. Çerçevesi küçültülerek 4.7 inç büyüklüğünde 1080P bir ekrana sahip olan konsept iPhone Air, ayrıca iPhone 5s’ten %9 daha ince.

Keşke yeni nesil iPhone böyle olsa

iPhone 5s’in tasarımının üzerinde ufak değişiklikler yapılarak ortaya çıkan bu konsept tasarım gerçekten çok hoş görünüyor. Özellikle tek elle kullanım kolaylığını arttırmak için cihazın daha ince ve küçük bir çerçeve yapısına sahip olması, keşke bu konsept gerçek olsa dedirtiyor. Bakalım Apple bu yılın sonlarına doğru tanıtacağı yeni nesil iPhone‘unda ekranı büyütecek mi?

Kaynak: http://shiftdelete.net/iphone-air-konsept-videosu-50919.html